Her Telden (8 Ocak 2021)

Her Telden (8 Ocak 2021)

Yayın: 07.01.2021 23:02
Paylaş:
A+ A-

GEÇMİŞ YILLARDAN BERİ “ŞANS OYUNLARI BAYİSİ OLAN BİR KARDEŞ..” YILBAŞI BİLETLERİ SATILMADI “ ve “ŞİSAL BİZE YAZIK EDİYOR..”DEDİ..
Geçmiş yıllardan bu yana ŞANS OYUNLARI BAYİLİĞİ yapan bir kardeş ile sohbet ettik dün, biz yürüyüş yapıyorduk,kendisi işyerine gidiyormuş ve Cadde boyunca laflayarak yürüdük.
Bilindiği gibi MİLLİ PİYANGO vardı eskilerde..
MİLLİ PİYANGO satıldı ve şu an bu konularda ŞİSAL isimli bir Şirket etkili, ŞİSAL Şirketi bu işleri çekip/çeviriyor ve yine bilindiği gibi BİR KISIM KAMUOYU yapıcıları,bu işlerde istenmeyen işlerin olduğuna ilişkin,iddialar dile getiriyorlar.
Son olarak da YILBAŞI BÜYÜK İKRAMİYESİ olayı bu söylentilere adeta TÜY DİKTİ ve O Kardeş ile bunlara konuşarak,bir hayli yürüdük,laf çevirdik.
Öncelikle BAYİLERİN KAR MARJLARINI çok düşürmüşler ve “BİZE YAZIK ETTİLER..” diyerek “BİRÇOK ARKADAŞININ İŞİ BIRAKTIĞINA..” dikkat çekti,daha sonra da “BU YILBAŞINDA BİLETLERİN YARIYA YAKINI SATILMADI..” gibi bir iddia da bulundu.
Hatta “İSTANBUL NİMET ABLA GİŞESİ DE OLMASA,BİLET SATIŞLARI YÜZDE 30-40 BİLE OLMAZDI..” gibi ilginç bir iddia da bulundu,”DEVLET DÖNEMİNİ ANLATTI,YERE/GÖĞE SIĞDIRAMADI..”
Piyango yetkililerinin bir pazarlama sistemi vardı ve ürün satılıyordu,dedi.
Şimdi BİLET ÇEKİLİŞLERİNDE,yeterli LİSTE BİLE basılmıyormuş..
Ve O Kardeş,BU İŞİ YAPAN YÜZBİNLERCE KİŞİYE YAZIK EDİLDİ,dedi.

TÜM DÜNYA KÜRESEL İKLİM DEĞİŞİKLİĞİNE BAĞLI “SU SIKINTILARINA DOĞRU DOLU/DİZGİN GİDERKEN..” ÜLKEMİZ VE KARABÜK’TE KORKU..
Tüm Dünya KÜRESEL İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ nedeni ile, ufaktan/ufaktan SU SIKINTILARINA doğru gidiyor,hatta bu gidiş yer/yer dolu/dizgin bir gidişe doğru da evriliyor.
ÜLKEMİZ ve KARABÜK’TE SU SIKINTISINDAN ETKİLENİYOR.
Elbet bu etkilenme,mevsim normallerini aşan bir biçimde yağış olmazsa,kendisini çok daha sert biçimde hissettirecektir,o nedenle SUYU ÇOK CİDDİ BİÇİMDE TASARRUFLU kullanmak üzere kampanyalar başlatılıyor.
Bakın Karabük Belediye Başkanı Sayın RAFET VERGİLİ,ne kadar çarpıcı,ne kadar haklı ve ne kadar ciddi bir açıklama yaparak “KARASU KAYNAĞI,DAHA ÖNCE SANİYE DE 1000 LİTRE SU VERİYORDU.DAHA SONRA BU SANİYE DE 650 LİTRE SUYA DÜŞTÜ..” diyor..
Gerçi Sayın VERGİLİ, bu düşüşte,hemen 8-10 kilometre ötede yapımı süren ALDEĞİRMEN BARAJININ DA etkili olabileceği ihtimalini de gündem yapıyor,ancak su sıkıntısı/sıkıntıları gelecekte daha da ağırlaşabilir..
SU SIKINTILARINA KARŞI ÖNLEMLER GEREKİYOR ve BU İŞ EVDEN BAŞLAR..

KARABÜK TARIM İL MÜDÜRLÜĞÜ,KAHYALAR KÖYÜ’NDE “ORTAK SERALAR KURMAYI DÜŞÜNÜYOR..” VE SU SIKINTISINDAN SÖZ EDENLER..
Karabük TARIM İL Müdürü Sayın ÇETİN AYVALIK ve birlikte çalıştığı mesai arkadaşları, çok başarılı işlere imza atıyorlar ve Karabük Genelinden bu sektörü canlandırmak için canlarını dişlerine takarak çalışıyorlar.
BU SALGIN SÜRECİNDE,TARIM ÇOK DAHA ÖNCE ÇIKTI..
TÜM DÜNYA TARIMINI GELİŞTİRMEYE ÇALIŞIYOR..
Karabük TARIM İL MÜDÜRÜ Sayın CETİN AYVALIK ve birlikte çalıştığı mesai arkadaşları da İL GENELİNDE Tarım Sektörüne, hayvancılık sektörüne canlılık katmak için çaba gösteriyorlar.
Örneğin KAHYALAR KÖYÜ’NDE 13 civarında sera kurarak üretime geçilmesi amacı ile bir proje uygulanacak ve olayın tam bu noktasında,bu projeye destek veren bir Kardeşimiz bize “PROJE ÇOK GÜZEL AMA KAHYALAR KÖYÜNDE SU SIKINTISI VAR..” anlamında bilgiler verdi.
Kendisinin de O Köyden olduğuna,özellikle işaret eden Kardeşimiz “ABİ KAHYALAR KÖYÜ’NDE SU SIKINTISI ÇEKİYORUZ.O NEDENLE ORTAK SERALAR NE KADAR VERİMLİ OLABİLİR,BENDE MERAK EDİYORUM..” anlamında sözler etti.
TARIM İL Müdürlüğü bu konuyu herhalde düşünmüş,planlamıştır..
Öyle değil mi..?

DÜN BİR OKURUMUZ “ESKİPAZAR ORMAN İŞLETMESİ YAKIN ZAMANDA ZONGULDAK’A BAĞLANACAK..” DİYE YORUM YOLLAMIŞ,ANCAK..
Karabük’ün ORMAN VARLIĞINA ilişkin,bir/iki yazımız çıkmıştı ve o yazılarımız da KARABÜK-YENİCE-SAFRANBOLU Orman İşletme Müdürlükleri ZONGULDAK Orman Bölge Müdürlüğü’ne, ESKİPAZAR Orman İşletme Müdürlüğü’nün ANKARA Orman Bölge Müdürlüğü’ne bağlı olduğuna işaret etmiştik.
Dün bir Okurumuz yorum göndererek “ESKİPAZAR ORMAN İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ,ZONGULDAK BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ’NE BAĞLANDI.ANCAK İSMETPAŞA ANKARA BÖLGE DE KALDI..” gibi bir yorum göndermiş.
ESKİPAZAR ORMAN İŞLETME Müdürü ve Müdürlük yetkililerinden konuyu öğrenmeye gayret ettik ve EVET ESKİPAZAR ORMAN İŞLETMESİNİN ZONGULDAK’A BAĞLANMASI YOLUNDA BİR ÇALIŞMA YAPILDI, ANCAK,ŞU ANA KADAR BİR SONUÇ ÇIKMADI yolunda bilgiler aldık.
Özellikle Vali Sayın FUAT GÜREL, AK Parti Milletvekilleri Sayın CUMHUR ÜNAL ile Sayın NİYAZİ GÜNEŞ’İN bu yönde çaba ve çalışmaları olduğundan söz edildi ve henüz bir sonuç çıkmadığına dikkat çekildi.
Öte yandan, İSMETPAŞA ORMAN ŞEFLİĞİ,ÇERKEŞ ORMAN İŞLETME Müdürlüğü’ne bağlı olarak çalışıyorlarmış,işe bakın İSMETPAŞA CİVARI birçok Köy MÜLKİ İDARE olarak KARABÜK’E,ORMAN İDARE olarak ÇERKEŞ İşletme Müdürlüğü’ne bağlılarmış.
Ne kadar çapraşık bir durum görün işte,bir ORMAN KÖYÜ düşünün,MÜLKİ İDARE olarak ESKİPAZAR’A bağlı,ORMAN İDARESİ olarak ÇERKEŞ’E bağlı,ne biçim iştir anlamak hayli zor..
DİLERİZ BU ÇARPIKLIKLAR GİDERİLECEK..

NÜFUS CÜZDANI ESKİPAZAR İLÇESİNDEN,ORMAN SORUNU İSE ÇERKEŞ İLÇESİNDEN SORULAN ESKİPAZAR İSMETPAŞA ORMAN KÖYLERİ…
Karabük Valisi Sayın FUAT GÜREL ve şu Dönemin AK Parti Karabük Milletvekilleri Sayın CUMHUR ÜNAL,Sayın NİYAZİ GÜNEŞ,yıllardır kimsenin üzerinde durmadığı bir sorunu çözmeye gayret ediyorlarmış.
ESKİPAZAR,İSMETPAŞA Bölgesi’nde ki ORMAN Köyleri,İSMETPAŞA ORMAN ŞEFLİĞİ’NE,BU ŞEFLİK ,ÇERKEŞ ORMAN İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ’NE bağlı olarak yaşıyorlarmış.
Şimdi düşünün NÜFUS CÜZDANI almaya ESKİPAZAR İlçesine gelen Köylü vatandaş,ORMAN İDARESİ ile olan bir sorununu çözmeye ÇERKEŞ İlçesi’ne gidiyor ve ESKİPAZAR ORMAN İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ Olmasına rağmen bu oluyor..
BU ÇARPIKLIĞIN GİDERİLMESİ İÇİN ÇALIŞMALAR YAPILIYORMUŞ..
Yıllardır görmezden gelinmiş,şimdi harekete geçilmiş iyi mi..?

VALİ Sayın FUAT GÜREL, AK PARTİ MİLLETVEKİLLERİ Sayın CUMHUR ÜNAL ve Sayın NİYAZİ GÜNEŞ,İSMETPAŞA ORMAN VARLIĞINI KARABÜK’E..
Şimdi düşünün,İSMETPAŞA civarında ki 8 KARABÜK/ESKİPAZAR’A bağlı olarak JANDARMA DA olan işlerini, ASKERLİK ile olan işlerini, SAĞLIK ile olan işlerini velhasıl, günlük bütün işlerini ESKİPAZAR İlçesinde görüyorlar,görmek zorundalar.
Ancak,ORMAN İDARESİ ile olan işleri için ÇERKEŞ İLÇESİ’NE gitmek zorundalar.
Hani, Karabük’ün METAL ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ kurmak için Kamulaştırma çalışmalarında büyük mesafe ALMAK ÜZERE olduğu İSMETPAŞA civarı var ya,işte o civarda ki 8 Köy ORMAN İDARESİ olarak ÇERKEŞ ORMAN İŞLETME Müdürlüğü’ne bağlılar.
Karabük Valisi Sayın FUAT GÜREL, AK Parti Karabük Milletvekilleri Sayın CUMHUR ÜNAL ve Sayın NİYAZİ GÜNEŞ,bu durumu düzeltebilmek amacı ile bir çalışma yapmışlar ve bu çalışma ne yazık ki BU MELUN KORONAVİRÜS Salgını nedeni ile pek ilerleyememiş.
Söylenen rakamlara göre ÇERKEŞ ORMAN İŞLETME Müdürlüğü’ne bağlı olan,İSMETPAŞA ORMAN ŞEFLİĞİ bünyesinde 7 ile 8 bin HEKTAR NORMAL ORMAN Alanı bulunuyormuş ve ÇERKEŞ ORMAN İŞLETME Müdürlüğü bünyesinde ki en geniş ORMAN ALANLARI buralarmış.
JANDARMA ile işim var ESKİPAZAR İlçesine..
ORMAN İDARESİ ile işim var ÇERKEŞ İlçesine..
KARABÜK/ESKİPAZAR İlçesine bağlı 8 köy bunları yaşıyor iyi mi..?
Vali Sayın FUAT GÜREL,AK Parti Milletvekilleri Sayın CUMHUR ÜNAL, Sayın NİYAZİ GÜNEŞ bu sistemi revize etmek,bunu değiştirmek amacı ile sıkı bir çalışma yapmışlar, ancak, KORONAVİRÜS SALGINI nedeni ile pek ilerleme kaydedilememiş.
YILLARDIR GÖRMEZDEN GELİNEN SORUN GÜNDEME ALINMIŞ YANİ.

KARDEMİR BÜNYESİNDE “DAVUL KİMİN BOYNUNDA, TOKMAK KİMİN ELİNDE GİBİ..” ÇOK ÖNEMLİ BİR TARTIŞMA VE YENİ YÖNETİM KURULU..
KARDEMİR Bünyesinde “DAVUL KİMİN BOYNUNDA,TOKMAK KİMİN ELİNDE..” gibi çok/çok önemli bir tartışma var galiba, özellikle HAMMADDE SIKINTISI nedeni ile ÜRETİMDE KISINTIYA gidilebilir,denilen süreçte bu tartışma çok daha alevlendi.
AKLI SELİM İLE HAREKET EDEN HERKES BİR HAKKI TESLİM ETTİ.
VE ; BİR SIKINTI OLURSA BU YÖNETİMİN HİÇBİR SUÇU YOKTUR denildi.
Geçmiş yıllarda göreve getirilen, yıllanmış ve işine sıkı sarılmaktan çok,belirli yerlere daha sıkı sarılmayı yeğleyen isimlerden söz edildi, bunların acilen yola getirilmesinden söz edenler oldu.
Hatta,ÇELİK olayını çok/çok iyi bildiğini,bu işin uzmanlarınca öne sürülen/ söylenen ve 3-4 ay önce göreve getirilen Genel Müdür Sayın NECDET UTKANLAR’IN DA elini/kolunu bağlayanların bu isimler olduğundan bahsedildiğine çok tanık olduk doğrusu.
Her ne hal ise artık.
Belirli bir çevre ise “BU YÖNETİM KURULU,ESKİDEN BAŞARILI ÇALIŞMALAR YAPAN KARABÜKLÜLERE ÇAĞRI YAPARAK GÖREVE GELMELERİNİ TEMİN ETMELERİ GEREK..” gibi bir görüşün içerisindeler..
Ne diyorlar “DAVUL KİMDE,TOKMAK KİMDE..” diyorlar..
O KİŞİNİN GÖLGESİ,KARDEMİR’DEN KALKMALI, diyenler de var..
Her kimse o..!!

ÜLKE GENELİNDE,GENİŞ BİR SİYASİ ÇEVRE “İYİ PARTİ OYLARI YÜKSELİYOR VE EN AZINDAN YÜZDE 10 ENDİŞESİ YOK..” DİYOR,PEKİ KARABÜK’TE.
Ülke genelinde çok geniş bir Siyasi çevre “İYİ PARTİ OYLARI YÜKSELİYOR.ŞU AN İTİBARI İLE 10 BARAJI SIKINTISI YAŞAMAYAN 3 PARTİDEN BİRİ İYİ PARTİDİR..” gibi analizler yapıyorlar.
Kamuoyu anketlerinde İYİ Parti yüzde 13-14 çıkıyor.
İYİ Parti Genel Başkanı Sayın MERAL AKŞENER İl/İl, İlçe/İlçe dolaşıyor ve özellikle ESNAF ZİYARETLERİ yapıyor, onlarla hasbıhal ediyor, hemen herkes “İYİ PARTİ OLASI BİR GENEL SEÇİME YÜZDE 10 BARAJ SIKINTISI OLMADAN GİRECEK 3. PARTİ..” gibi değerlendirmeler yapıyorlar.
Peki İYİ PARTİ KARABÜK’TE NE ALEM DE..
İl Başkanı Sayın EROL SERİN, İl Kongresi’ni aldı, daha sonra İYİ Parti Lokalini taşıdı ve şu an itibarı ile pek fazla aktivite içerisinde görünmüyor İYİ Parti İL ve MERKEZ İlçe Teşkilatları.
Özellikle PARTİ LOKALİNİN Taşınmasına yönelik eleştiriler de var.
ESKİ YERİ GERÇEKTEN ÇOK/ÇOK İYİYDİ,İYİ PARTİ’NİN..
Taşınma işi bir dizi eleştirilere muhatap oluyor.

S.P. KARABÜK MERKEZ İLÇE BAŞKANI Sayın ABDULLAH TEKOĞLU VE YÖNETİM KURULU ÜYESİ Sayın SERHAT KAVİLCİ “YENİ DÖNEME HAZIRIZ.”
Dün Büromuza bir nezaket ziyaretinde bulunan SAADET PARTİSİ Karabük Merkez İlçe Başkanı Sayın ABDULLAH TEKOĞLU ve Yönetim Kurulu Üyesi Sayın SERHAT KAVİLCİ Genel Merkezin yeni bir çalışma dönemi için hazırlık yaptığına işaret ettiler.
YENİ ÇALIŞMA DÖNEMİNE HAZIRLIK yaptıklarına da işaret ederek BU NEDENLE GENİŞ KESİMLERLE BİRE/BİR GÖRÜŞMELER yapılacağına dikkat çektiler.
Sayın TEKOĞLU ve Sayın KAVİLCİ,şu günün Siyaset Dünyasında SAADET Partisi’nin “İSTER ZAMANINDA,İSTER ERKEN BİR GENEL SEÇİM İÇİN..” en hazır Parti olduğuna da işaret eden İlçe Başkanı Sayın ABDULLAH TEKOĞLU gelişmeler hakkında geniş özetler yaptı.
Özellikle EMEKLİ ve ESNAF KESİMİNİN çok ciddi ekonomik sıkıntılar çektiğinin altını çizen Sayın ABDULLAH TEKOĞLU bu sıkıntıları giderecek en önemli Siyasal Kuruluş olarak SAADET Partisi’nin olduğuna işaret etti ve “BİZ RAHMETLİ PROF. DR. Sayın NECMETTİN ERBAKAN’IN İZİNDEN GELİYORUZ..” dedi.
SAADET PARTİSİ Karabük Merkez İlçe Başkanı Sayın ABDULLAH TEKOĞLU ve Yönetim Kurulu Üyesi Sayın SERHAT KAVİLCİ çalışmalarına hız vereceklerine işaret ederek “VATANDAŞIMIZ GERÇEK BİR EKONOMİK SIKINTI İÇERİSİNDE,HERKES GEÇİM SIKINTISI İÇİNDE..” görüşlerini dile getirdiler..
Ve ; ÇARE SAADET PARTİSİ İKTİDARIDIR dediler.

 

10 kişi görüş bildirdi

  1. Kardemirde formen

    ÖFÖ yeniden gelirmi ekipleri aynen duruyor hammadde sıkıntısı halen var yani hammadde meselesinde Kardemirin bir eli yağda bir eli balda deyil stok sahaları ağzına kadar çakılı dolu deyil bu işlerle görevli bir kişi 1 ay 1.5 ay hastayım filan diye görevinin başında deyilse kim ne yapabilir alt kadrolarsa imza atmaya korkuyorlar düzmece raporlarla adamları kapının önüne koyveriyolar.Ahhh eski ve Karabük çocukları nerdesiniz be nerdesiniz.sizlerin hesabını kesinlerin allah müstakını versin emi.

  2. Karabük

    Trafik sıkıntısı olmayan şaka kavşağına (Safranbolu) çok katlı kavşak yapıldı. İle giferken dünya kadar yolda beklediğimiz KARDEMİR kavşağına çivi çakılmadı. On tane kavşak lazım Karabük’e ama trafik sıkışıklığı olmayan Safranbolu’ya üç tane yapıldı.

  3. Yapısal Reform

    Kamu kurumlarının teşkilat yapısı bir başka kamu kuruluşuna, o köyde ilçede ve ilde yaşayan vatandaşa da bir zorluk. Bürokrasi, gerçek kişilik, yerleşik düzen, mesleki odalar, gruplar, bölgecilik kamu kurumlarına ne kadar sirayet etmiş ve sahiplenmiş açık ve net ortada işte bu kalkınmaya reforma da engel maalesef bu aşılamıyor.
    Siyasiler bir yerlerde susuyor yada temsilen sevk ve idare başına bakanın atanmasıyla düzene uyum sağlıyor…
    Siyasilerin bu yapısal reform ve idare yönetiminde profesyonel başarılı yönetici kriterlerinden uzak durması, yada ertelemesi tek bir kurma ve görüşe göre uygulamalar yapması. İlerde kendi partilerinde ki sözleri ve itibarına zarar veriyor .
    Kamu teşkilat yapısında İl düzeyinde ve idaresinde Valilik düzeyinde sorumlu olması gerekir.
    Neyse ki teknoloji bu sorunu artık komple çözecek gibi gelişmiş ve diğer gelişmekte ülkeler dijital devlet sürecini hızla uygulamaya başladı. bizde de direnme var.

  4. radar

    KARABÜK İL BAŞKANI BAŞARISIZDIR.
    ACİLEN ENERJİK KARABÜKÜ ÇOK SEVEN BİRİ GETİRİLMELİDİR.
    KARDEMİRİN MENFAATİNİ DÜŞÜNDÜĞÜ OTURUM HAKKINI ALMADIĞI İÇİN TEŞEKKÜRLER GENEL MÜDÜRÜM.
    YERLİ DİYE GEÇİNENLERE KAPAK OLSUN.

  5. Karabükspor nolacak

    Karabükspor nolacak denildiyine göre çoğu 7-8 yıl taksitle ödenecek 25-30 milyon para lazımmış eyer Karabük bu parayı bulup bu takımı ayaga kaldıramazsa yazıklar olsun biz Kardemirde çalışmayanlar Kardemirin isini pasını çekiyoruzda bizim bir tek ortak deyerimiz Karabükspora sahip çıkmazlarsa Kardemirede Marzincede yazıklar olsun yazıklar olsun.

  6. enerji

    Eski karabüklüden kastınız;koltuğunu kaptırmamak adına her dönem bir şekilde devrin koşullarına göre dışardan gelen vasıfsızlara koşulsuz biat eden,onların karşısında el pençe divan olan,sorgulayamayan,soru soramayan,bu vasıfsız tayfanın yanlışına yanlış diyemeyen, onurundan haysiyetinden taviz vererek bir şekilde bu ithal vasıfsızlara yakın olmaya çalışan,kendi ikbali için altındaki pırıl pırıl mühendisin sorununu,projesini üst yönetimlere iletmeyen,ama bu ithal vasıfsızlar kardemirden ayrıldığında yürek yemiş fare gibi arkalarından atıp tutan zavallılar değildir inşallah.Eğer onlarsa boşverin gerek yok,hazır kardemir bunlardan temizlenmişken başa dönmeyelim.Böyle iyi.

  7. KARABÜKSPOR KURTULUR

    BU İŞİ BİLENLERE SORUNCA KARABÜKSPORUN KURTULMAMASI İÇİN SEBEP YOK TAKSİTLERLE ÖDENECEK 25-30 MİLYON LAZIMMIŞ BU NEDİRKİ YA Bİ MİLLETVEKİLİ SAFRANBOLUDAN 72 DAYİRE ALIYOMUŞ O PARAYLA İSTANBULDAN DAYİRE BİLE ALINMAZ.BİZİM CEYHUN DİYE BİR TOPÇUMUZ VARDI 1 MİLYON 200 BİN LİRA ALACANI 200 BİN LİRAYA BIRAKMIŞ ÖTEKİLERDE AYNI OLUR KARABÜKSPOR KURTULMALI

  8. KARABÜKLÜ

    SAYIN GÖLBEK, ZAMANINDA KARDEMİRDE KORUMA GÜVENLİK AMİRLİĞİ YAPMIŞ OLAN ŞİMDİLERDE YENİLİK PARTİSİ GENEL BAŞKAN YARDIMCILIĞI GÖREVİNİ YÜRÜTEN AHMET BÜYÜKBEKTAŞ SİZİN DE BİLDİĞİNİZ GİBİ ALPARSLAN BAŞEĞMEZ MAHLASI İLE KARABÜK ÖNCÜ HABER İNTERNET SİTESİNDE YAZI YAZIYOR.BU YAZILARINDAN BİRİNDE KARDEMİR İLE İLGİLİ “HİÇ KİMSEYE DÖKE SAÇA YOĞURT YEDİRMEZLER” BAŞLIKLI YAZISINDA NOBLE İSİMLİ ŞİRKETE 33.600.000 USD BUGÜNKÜ KURLA YAKLAŞIK 250.000.000 TL VE DEMSAN ADLI ŞİRKETE 2013 RAKAMLARI İLE 23.000.000 USD BUGÜNKÜ KURLA 170.000.000 TL KANUNSUZ İŞLEM YAPILDIĞINDAN BAHSETMİŞ VE
    ” DEDİK YA !! YA DİZ ÇÖKECEKLER YA BIRAKIP KAÇACAKLAR”
    Allah’a çok şükür…
    Diz çöktüler…
    Çöktüler de…
    Bırakıp kaçamazlar…
    Kaçsalar da…
    Cildikısık tünelini geçemezler…
    “HİÇ KİMSEYE DÖKE SAÇA YOĞURT YEDİRMEZLER”
    “TEM”(Terörle Mücadele) de “KOM”(Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele) da kapıda… “” DEMİŞ . SİZ KARABÜK’ÜN DUAYEN GAZETECİSİ OLARAK SAYIN BÜYÜKBEKTAŞ’IN KİMLERİ KASTETTİĞİNİ BİLİRSİNİZ BU KONUDA BİZLERİDE AYDINLATIRSANIZ SEVİNİRİM. SAYGILARIMLA…….

  9. KARABÜKLÜ

    KARABÜK’TE SPORA DESTEK VERİLECEKSE KARDEMİRİN ERKEK VOLEYBOL TAKIMI VE TEKERLEKLİ SANDALYE BASKETBOL TAKIMI VARDI YİNE BELEDİYE BAŞKANIMIZ SAYIN RAFET VERGİLİ SEÇİLDİĞİNDE KARABÜK’TE BELEDİYENİN BAYAN VOLEYBOL TAKIMI VARDI VE HATIRLADIĞIM KADARIYLA 3.LİGDE NAMAĞLUP ŞAMPİYON OLMUŞTU FAKAT SAYIN VERGİLİ DESTEK OLMADIĞI İÇİN TAKIM DAĞITILDI. BENCE BAŞTA KARDEMİR OLMAK ÜZERE KARABÜK DİNAMİKLERİ SALON SPORLARINA DESTEK OLSUNLAR BAKIN KASTAMONU BELEDİYESPOR BAYAN HENTBOL TAKIMI AVRUPA KUPALARINDA MÜCADELE EDİYOR. NEDEN BİZİM BÖYLE BİR TAKIMIMIZ OLMASIN.

  10. Ray profil

    Kardemir hammaddesiz malum yetkilinin başka hastalığı nedeniyle kaldı.Bu hastalığını da Kardemirin tüm birimleri biliyor ve bu yetkili şenkalana gücü yetmiyor.yarım hammedde gönül alma hikayesi…..

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Safranbolu Belediyesi seralarında 200 bin çiçek yetiştirildi

Anadolu Ajansı
Yayın: 26.04.2024 16:48
Paylaş:
A+ A-

KARABÜK (AA) – Safranbolu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, seralarda 200 bin çiçek yetiştirdi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, modern tarım tekniklerini kullanan uzman ekipler, çeşitli çiçek türlerinin üretimini başarıyla tamamladı.

Yetiştirilen çiçekler arasında kadife çiçeği, gül, çuha, sardunya, petunya ile begonya gibi popüler ve yerel çiçek türleri bulunuyor.