Ihlamur Teras’a Ekoturizm Ödülü

Ihlamur Teras’a Ekoturizm Ödülü

Yayın: 29.07.2021 21:44
Paylaş:
A+ A-

(Nuray Öztürk) Batı Karadeniz’in en büyük tesisi olan ve 70 dönümlük bir alan üzerine kurulu olan Ihlamur Teras, Uluslararası Ekoturizm Derneği Ekoturizm Ödülleri’nin “Best Eco-Foundation” kategorisindeki ödüle layık bulundu.

Uluslararası Ekoturizm Derneği Ekoturizm Ödülleri’nin “Best Eco-Foundation” kategorisinde ödüle layık bulunan Ihlamur Teras Tesisinin ödülünü Yenice Belediye Başkanı Zeki Çaylı aldı.

Amerika’da 1990 yılında kurulan, 206 ülkede üyesi olan, 55 ayrı destinasyonda temsilci başkanı bulunan, Dünya’nın en geniş kapsamlı Uluslararası Ekoturizm Derneği tarafından verilecek ödül için, Tokat Dedeman Otelde bir gala gecesi gerçekleştirildi.

Ödül törenine, 30’a yakın Büyükelçi, 1000’e yakın Ekoturizm profesyonelleri, yurt içi ve yurt dışı medya mensupları,dünya’ca ünlü sosyal medya fenomenleri ve özel davetliler katıldı.

Yorumlar

  1. manavgat yanıyor

    yetkılelerı burdan uyarıyorum safranbolu yenıce karabuk ormanları şarap şişeleriyle alkolıkler tarafından doldurulmuş ama malesef ne orman işletme gorevlılerı ne jandarma ne polıs nede ne de baekçi kımse ılgılenmıyor.allah korusun yangın cıkarsa orman kalmaz .lutfen tedbır alın ormanları temizleyın..

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

18 Yaş Altı Türkiye Futbol Şampiyonası 1. Kademe Müsabakaları, Karabük’te başladı

Yayın: 26.04.2024 10:40
Paylaş:
A+ A-

Türkiye Futbol Federasyonunca düzenlenen 18 Yaş Altı Türkiye Futbol Şampiyonası 1. Kademe Müsabakaları, Karabük’te başladı.

Onur Futbol Sahası’nda gerçekleştirilen organizasyona Ankara, Eskişehir, Zonguldak, Kastamonu, Bartın ve Bolu’dan birer takım katıldı.

Karabük Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı İhsan Çevik, gazetecilere, kentin futboluna, ekonomisine ve tanıtımına katkı sunmak için şampiyonaya ev sahipliği yaptıklarını söyledi.

Şampiyonada Ankara Gölbaşıspor, Eskişehir DSİ Bentspor, Zonguldak Asmaspor, Kastamonu Köy Hizmetleri İdare Spor Kulübü, Bartınspor ve Bolu 14 FK takımlarının mücadele ettiğini aktaran Çevik, “Takımlarımızı en güzel şekilde ağırlamaya ve şehrimize elimizden geldiğince hizmet etmeye çalışıyoruz.” dedi.

Çevik, tüm takımlara başarılar dileyerek, “Bu etabı birincilikle bitiren takım 2. kademe müsabakalarına katılacak. Oradan da başarıyla çıkarsa 3. kademede final müsabakasında ter dökecekler.” diye konuştu.

Müsabakaların ilk karşılaşmasında Eskişehir DSİ Bentspor ile Bolu 14 FK 3-3 berabere kaldı.

Organizasyonun final maçı, 28 Nisan Pazar günü saat 11.00’de Onur Futbol Sahası’nda oynanacak.