Kahveci Başkan Vergili’ye Yüklendi

Kahveci Başkan Vergili’ye Yüklendi

Yayın: 01.05.2015 10:06
Paylaş:
A+ A-

AK Parti Karabük milletvekili Osman Kahveci, MHP’li Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili’ye yüklenerek, “ Şirinevlere yapılan hastanenin yerinin yanlış olduğunu söylüyorlar, gücün yetiyorsa gel hastaneyi buradan kaldır” dedi.

Milletvekili Osman Kahveci, beraberinde İl Parti Başkanı Timurçin Saylar ve parti yöneticileri ile birlikte Şirinevler Mahallesinde oluşturulan seçim bürosunun açılışına katıldı.

7 Haziran genel seçim sürecine son hızla gidildiğini ve bütün siyasi parti adaylarına başarılar dileyen Kahveci, “Hepimizin ortak hedefi, yaşanabilir, büyüyen ve gelişen Karabük’e ulaşmak. 2002 yılından bu yana Karabük’e 13 yıllık AK Parti iktidarına yapılanlar, yapacaklarımızın teminatı diyerek milletimizin karşısındayız. Şirinevler’e neler yapıldığını en iyi burada yaşayan halkımız bilir. Günlerce tartışıldı, Şirinevler mahallesinden hastane kalkıyormuş denildi. Biz buraya hastane yapacağız deyince inanmadılar. Birileri diyor ki, bu hastane yanlış yere yapıldı, gücün yetiyorsa kaldır bu hastaneyi buradan. Biz hastanenin doğru yere yapıldığına inanıyoruz. Dünkü hastane ile bugünkü hastane aynımı. Bölgenin ve Karabük’ün en modern hastanesini buraya kazandırdık. Ufak tefek eksiklikleri var onları da gideriyoruz. Birileri diyor ki AK Parti mi? yaptı, devlet yaptı diyor. Devleti kim yönetiyor? AK Parti yönetiyor. Daha önce devlet yok muydu? 2002’yılından önce 3 yıl MHP’de sağlık bakanı vardı, Karabük’e bir çivi çaktı mı. Biz ne söylemişsek yerine getirdik. Buraya hizmetlerimiz ve müjdelerimiz bitmedi. Dökecek bir ve iki deresini kim ıslah etti. Vergili diyor ki DSİ’ye teşekkür ediyorum. Bu kurumlar hükumetin emrinde bir kurum. Dili varmıyor AK Parti hükumetine teşekkür etmeye. Biz dereleri ıslah ettik sana bir tek asfalt dökmek kaldı. Bizim dereye harcadığımız paranın beş misli düşüğüne bir şey yaptın ama biz yinede teşekkür ediyoruz. Yiğidi öldür hakkını yeme derler. Bizde Şirinevlere şimdi hastanenin yanına Tıp Fakültesini ve meslek yüksekokulu ile 150 ilave inşaat ile Karabük’ün sağlık merkezini buraya yapıyoruz” dedi.

BİZ PALAVRACI SİYASET YAPMIYORUZ

Şirinevler halkından yaptığımız hizmetten ve yapacaklarımızdan bizi güçlü bir şekilde Ankara’ya göndermesini istiyoruz diyen Kahveci, “Bize kim yalancı diyorsa önce aynaya baksın. Biz yapamayacaklarımızı söyleyen siyasetçilerden değiliz. Biz palavracı siyaset yapmıyoruz. Ne yapacaksak onları söylüyoruz. Milletimize olmadık vaatte bulunmuyor. İktidara gelme ümidi olmayanların kendi seçmenleri bile bunların iktidara geleceğine inanmıyor. Biz şuan iktidardayız, 7Haziran’dan sonra da iktidarız. Ağzımızdan ne çıkıyorsa düşünüyoruz, tartışıyoruz ve yapabileceklerimizi söylüyoruz. Karabük’ü büyütmeye geliştirmeye devam edeceğiz” ifadesine yer verdi.

Kahveci, AK Parti İl Başkanı Timurçin Saylar ile birlikte seçim bürosunun açılışını yaptıktan sonra esnaf ziyaretinde bulundu.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Toyota’dan yardım kuruluşlarına bağış yapan firmalara teknik gezi imkanı

Anadolu Ajansı
Yayın: 28.03.2024 12:48
Paylaş:
A+ A-

SAKARYA (AA) – Toyota Otomotiv Sanayi Türkiye AŞ, yardım faaliyeti yapan sivil toplum kuruluşlarına bağışta bulunan firmalara teknik gezi imkanı sunuyor.

Şirketten yapılan açıklamaya göre Toyota, toplumsal katkı ve sürdürülebilirlik ruhuyla 2019'da başlattığı ancak pandemi ve proje dönemlerinde ara verdiği “Önce Bağış Sonra Fabrika Turu” projesini yeniden hayata geçirdi.

Kapılarını umut ve toplumsal faydanın üretildiği yere de açan Toyota, teknik gezi taleplerini anlamlı bağışlara dönüştürerek, Darüşşafaka Cemiyeti, Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı (LÖSEV) ve DenizTemiz Derneği (TURMEPA) gibi sivil toplum kuruluşlarına destek olma imkanı sunuyor.

Her gezi, katılımcılara Toyota'nın mükemmelliyetçi üretim süreçlerini keşfetme imkanı tanırken toplumsal fayda sağlama şansı veriyor.

Ziyaretçi firmalar, pres, kaynak, boya ve montaj gibi üretim süreçlerini rehber eşliğinde deneyimlerken, Toyota üretim sistemi, yerinde kalite yönetimi, problem çözme teknikleri ve iş güvenliği konularında bilgi sahibi oluyor.

Sadece otomotiv sektörüyle sınırlı kalmayan proje, gıda, endüstri, beyaz eşya gibi farklı sektörlerden pek çok dev şirketin dikkatini çekmeye devam ediyor.

Toplamda 77 firmanın 1145 çalışanının katılımıyla gerçekleşen turlar, geniş iş dünyası ağına dokunarak büyük başarı elde etti.