Kaldırım İşgal Denetimlerini Sürdürüyor

Kaldırım İşgal Denetimlerini Sürdürüyor

Yayın: 28.09.2017 00:22
Paylaş:
A+ A-

Karabük Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, il genelinde kaldırım işgal denetimlerini sürdürüyor.

Karabük Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, cadde ve kaldırım işgali yapan esnafları uyararak ürünleri kaldırtıyor. Daha önceden yapılan uyarılara rağmen ihlalde bulunan esnaflara ise cezai işlemler uygulandığı haber verilirken, Karabük Belediyesi Zabıta Müdürlüğünce, vatandaşın rahat bir ortamda cadde ve sokaklarda gezebilmeleri için kaldırım denetimlerinin aralıksız sürdüreceği bildirildi.

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili ise konu ile açıklama yaparak; “Her geçen gün artan bu konudaki şikâyetleri göz önünde bulundurarak, denetim ve kontrollerimizi sıklaştırdık. Daha önce sahada yapılan denetimlerde defalarca uyardığımız bazı işyeri sahiplerinin bu tutum ve davranışından vazgeçmediği tespit edilince cezai müeyyide uygulamaktan başka çarenin kalmadığı anlaşılmıştır. Son denetimlerde kaldırım işgali yaptığı belirlenen ve daha önce defalarca uyarılmasına rağmen bu ikazları dikkate almadığı belirlenen işyerlerine 5326 sayılı Kabahatler Kanunu’nun ilgili maddeleri gereğince cezai işlem yapıldı. İl merkezinde kaldırım işgali yapmayan ve bu konudaki kural ve uyarılara riayet eden büyük bir kesimi teşkil eden esnaf ve işyeri sahiplerimize ise vatandaşlarımız adına teşekkür ediyor, şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

Yorumlar

  1. karabüklü

    sayın zabıta ekipleri Esentepe Başak fırını karşısında bir çay ocağı var adamlar bırakın kaldırımı yola asfaltın üzerine küçük bir masa atmışlar çaylarını orada içiyorlar.Siz neyin denetiminden bahsediyorsunuz.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Safranbolu Belediyesi seralarında 200 bin çiçek yetiştirildi

Anadolu Ajansı
Yayın: 26.04.2024 16:48
Paylaş:
A+ A-

KARABÜK (AA) – Safranbolu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, seralarda 200 bin çiçek yetiştirdi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, modern tarım tekniklerini kullanan uzman ekipler, çeşitli çiçek türlerinin üretimini başarıyla tamamladı.

Yetiştirilen çiçekler arasında kadife çiçeği, gül, çuha, sardunya, petunya ile begonya gibi popüler ve yerel çiçek türleri bulunuyor.