Kantinci Esnafının sorunları masaya yatırıldı

Kantinci Esnafının sorunları masaya yatırıldı

Yayın: 02.09.2022 16:03
Paylaş:
A+ A-

 Karabük Kahveci Lokantacı Otelci Pastacı Fırıncı ve Bakkallar Esnaf Odası Başkanı Fikret Arslan ve yönetimi, kantinci esnaflarının sorunlarını dinlemek ve çözüm üretmek için istişare toplantısı yaptı.  Geniş katılımlı gerçekleştirilen toplantıda konuşan Başkan Arslan; “Başkanlığını yapmış olduğum Karabük Kahveci Lokantacı Otelci Pastacı Fırıncı ve Bakkallar Esnaf Odası olarak, kantinci esnaflarımızın sorunlarını dinlemek ve çözümlemek adına bir araya gelmiş bulunmaktayız. Yapılan toplantı neticesinde birçok problemin çözümü aşamasında bizlere katkı sağlayan Karabük Belediye Başkanımız Sayın Rafet Vergili beyfendiye, İl Milli Eğitim Müdür yardımcısı değerli hocamız Erdal Üngören beyefendiye, Bartın İlinden gelip bilgileriyle bizlere destek olan Bartın Kahveciler ve Kantinciler Odası değerli başkanı Ayhan Tepe başkanıma, Bartın Bakkallar ve Bayiler Odası değerli başkanı Barış Özkan başkanıma ve her daim varlığını yanımızda hissettiren değerli büyüğüm, ağabeyim Hüseyin Kılıç beyefendiye teşekkür ederiz.

Söz Verdiğimiz Üzere Tüm Esnafımızın Her Daim Yanındayız ve Yanında Olmaya Devam Edeceğiz” diye konuştu.

 

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Safranbolu Belediyesi seralarında 200 bin çiçek yetiştirildi

Anadolu Ajansı
Yayın: 26.04.2024 16:48
Paylaş:
A+ A-

KARABÜK (AA) – Safranbolu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, seralarda 200 bin çiçek yetiştirdi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, modern tarım tekniklerini kullanan uzman ekipler, çeşitli çiçek türlerinin üretimini başarıyla tamamladı.

Yetiştirilen çiçekler arasında kadife çiçeği, gül, çuha, sardunya, petunya ile begonya gibi popüler ve yerel çiçek türleri bulunuyor.