Karabük Emniyetinden FETÖ/PDY Operasyonu

Karabük Emniyetinden FETÖ/PDY Operasyonu

Yayın: 27.05.2016 10:30
Paylaş:
A+ A-

Karabük Emniyet Müdürlüğü ekiplerince FETÖ/PDY operasyonu kapsamında kayyum ataması yapılan, Özel okul, Yurt ve dershane binalarının yapılan incelemede değerlerinin çok altında satışı yapıldığı tespit edildi. Olayla ilgili yerleri satın aldığı tespit edilen N.Ç isimli şahsıs yakalanarak çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Karabük Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı İstihbarat Şube Müdürlüğü ile Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlükleri ekiplerinin FETÖ/PDY örgütünün Karabük’te yapılanmasına yönelik yapılan soruşturma kapsamında, Elmas Eğitim Yayın Ticaret Turizm ve Gıda Sanayi A.Ş’ye ait binaların 2 gün önce kayyum ataması öncesinde değerinin çok altında satışı yapıldığı tespit edildi.

Emniyet Müdürlüğü’nde yapılan açıklamada, 4 milyon 57 bin 928 lira 80 kuruş değerinde olan gayrimenkullerin değerinin çok altında satışı yapıldığının tepsi edildiği belirtilerek, “Elmas Eğitim Yayın Ticaret Turizm ve Gıda Sanayi A.Ş’ne ait Safranbolu İlçesi Bostanbükü köyünde bulunan 656 metrekare arsa üzerinde bulunan bir adet prefabrik bina, Bostanbükü köyünde 1603.76 metrekare arsa üzerindeki, altında dükkânlar olan 3 katlı kargir bina ve yine Bostanbükü köyünde 3182 metrekare bahçede bulunan kargir binanın mülkiyetinin soruşturma devam ederken N.Ç. isimli şahsın üzerine tescil edildiği anlaşılması N.Ç. isimli şahıs yakalandı” denildi.

Öte yandan Emniyette 2 gün süren sorgusunun ardından adliyeye çıkarılan N.Ç tutuklanarak Karabük T tipi Cezaevine gönderildi.

Yorumlar

  1. ppp

    birde şu bayır mahalledeki sağlık sen şubesine bi el atın ne pislikler dönüyor

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Safranbolu Belediyesi seralarında 200 bin çiçek yetiştirildi

Anadolu Ajansı
Yayın: 26.04.2024 16:48
Paylaş:
A+ A-

KARABÜK (AA) – Safranbolu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, seralarda 200 bin çiçek yetiştirdi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, modern tarım tekniklerini kullanan uzman ekipler, çeşitli çiçek türlerinin üretimini başarıyla tamamladı.

Yetiştirilen çiçekler arasında kadife çiçeği, gül, çuha, sardunya, petunya ile begonya gibi popüler ve yerel çiçek türleri bulunuyor.