Karabük Emniyetinden Uyuşturucu Operasyonu

Karabük Emniyetinden Uyuşturucu Operasyonu

Yayın: 22.01.2016 10:06
Paylaş:
A+ A-

Karabük Emniyet Müdürlüğü uyuşturucu ile mücadele şube müdürlüğü ekipleri uyuşturucuya geçit vermiyor.

Operasyonla ilgili yapılan açıklamada, “İl Emniyet Müdürlüğümüz Uyuşturucu İle Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerimizin çalışmaları neticesinde; İlimiz 5000 evler Şahintepesini Kapulluya bağlayan yol üzerinde içerisinde H.İ.K(60) isimli şahsın bulunduğu bir araçta yapılan kontrolde; sigara paketi içinde içime hazır sarılmış vaziyette 4 adet esrar maddesi ve siyah poşet içerisinde gazete kağıtlarına sarılı vaziyette toplam daralı ağırlığı 61 gram gelen 10 ayrı paket olan esrar maddesi ele geçirilmiş olup, H.İ.K(60) isimli şahıs hakkında da adli işlem yürütülmüştür. İlimizde her türlü suç ve suç oluşumlarına karşı mücadelemiz kesintisiz sürdürülecektir” bilgilerine yer verildi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Çorum’da nisan ayında 9 milyon 82 bin lira trafik cezası kesildi

Anadolu Ajansı
Yayın: 09.05.2024 00:48
Paylaş:
A+ A-

ÇORUM (AA) – İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekiplerince 1-30 Nisan tarihleri arasında kent genelinde devam eden uygulamalar kapsamında 22 bin 552 araç kontrol edildi.

Yapılan kontrollerde 3 bin 361 araç sürücüsüne ehliyetsiz araç kullanmak, alkollü araç kullanmak, drift atmak, abartı egzoz, emniyet kemeri takmamak, seyir halinde cep telefonu kullanmak ve hatalı park gibi maddelerden toplamda 9 milyon 82 bin lira ceza uygulanırken, 98 araç trafikten men edildi.

Ekipler, dün gece yaptıkları denetimde ise 14 sürücüye alkollü araç kullanmaktan, 8 sürücüye ise ehliyetsiz araç kullanmaktan 208 bin 375 lira ceza uyguladı.