Karabük Gazeteciler Cemiyetini Ziyaret Ettiler

Karabük Gazeteciler Cemiyetini Ziyaret Ettiler

Yayın: 11.01.2018 22:51
Paylaş:
A+ A-

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kapsamında Karabük Gazeteciler Cemiyetine ziyaretler devam ediyor.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Abdullah Çakır, Merkez İlçe Başkanı Mehmet Durum, basın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Mehmet Üstündağ , Çelik-İş Sendikası Şube Sekreteri Mustafa Karayel, Mali Sekreter Ali Bilen, Teşkilatlandırma Sekreteri Kenan Yılmaz, Eğitim Sekreteri Emrullah Aydın ve CHP İl Eski Başkanı Av. Erdoğan Dinçel, Karabük Gazeteciler Cemiyetine ziyaret ettiler.

Ziyarette Karabük Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kaya,Başkan Yardımcısı Nuray Alpboğa, Yönetim Kurulu Üyeleri Sadık Arslan, Nurettin Acar ve Hakan Tuçer de hazır bulundu.

Ziyaretlerde yapılan konuşmalarda basının önemine vurgu yapılarak “Demokrasinin, ahlakın ve adil düzenin vazgeçilmez birer aktörü olan basın yayın organları, toplumun gözü, kulağı ve sesi konumundadır. Gazeteciler, doğru, ilkeli ve tarafsız haberleri ile topluma her daim ışık tutarlar. İletişim çağının hayatımızın her noktasına sirayet ettiği günümüzde bu anlayışla görev icra eden tüm basın çalışanlarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü en samimi duygularımızla kutlarız” dediler.

Karabük Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kaya ise ziyaretlerinden dolayı CHP İl ve Merkez İlçe Başkanına, Çelik-İş Sendikası Yöneticilerine ve CHP İl eski Başkanı Erdoğan Dinçel’e teşekkür ederek, basının sorunlarına dikkat çekti.

4 kişi görüş bildirdi

  1. jeton

    Bu CHP DE JETON 5 KÖŞE
    DÜN 10 OCAKTI
    AKP VE KARABÜKTEKİ SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI BAŞKANLARI GAZETECİLERİ KUTLADI.
    CHP YİNE GEÇ KALDI
    11 OCAKTA ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜNÜ KUTLADI
    Bİ KEZ DAHA EFFERİN

  2. chp

    Arkadaşım bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olma.Randevu saatleri çakıştığı için bir sonraki güne randevu verildi .Eleştiri yapmak için fırsat beklemeyin.

  3. jeton

    öyle ya bir günde sadece 2 saat var randevulu onu da AKP ile diğerleri kaptı.
    siz inaniyor musunuz buna
    niye unuttuk demiyorsunuz.
    saat 10.00 dan akşam saat 18.00 kadar istense randevulu görüşülebilir.

  4. EEE NE OLDU GECİKİNCE

    BUNLAR NE BİÇİM CHP Lİ ANLAMAK ZOR.EEE NE OLMUŞ BİR GÜN GECİKİNCE.PARTİNİN OYLARIMI DÜŞMÜŞ LAHU NE KADAR BASİT ŞEYLER ELEŞTİRİ KONUSU YAPILIYOR.BU ANLAYIŞLA CHP SİTTİN SENE İKTİDAR FİİLAN OLAMAZ.BU KADAR BOŞ BELEŞ İŞLERLE GÜYA YÖNETİMLER ELEŞTİRİLECEK.ŞİMDİ BUNLARI YAZAN NE KAZANDI,CHP NE KAYBETTİ.?BIRAKIN BÖYLE SAÇMALIKLARI ALLAHAŞKINA BIRAKIN

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Green Card 2024 Sonuçları Açıklandı: İşte Detaylar ve Başvuru Şartları

Yayın: 04.05.2024 13:42
Paylaş:
A+ A-

ABD’de yaşamak için başvuruda bulunan adaylar için heyecanlı bir bekleyiş sona eriyor. Yeşil Kart (Green Card) çekilişi sonuçları nihayet açıklandı ve adaylar sonuçlarını öğrenebilirler.

Sonuçlar Açıklandı:

Green Card başvuru sonuçları, ABD saati ile öğle saatlerinde erişime açıldı. DV-2024 Katılımcılar, 4 Mayıs 2024’ten itibaren Green Card sonuçlarını dvprogram.state.gov sitesinden öğrenebilirler.

Sonuçları Sorgulama:

Adaylar sonuçları sorgulamak için teyit numarası (Confirmation Number) ile resmi internet sitesi olan dvprogram.state.gov adresine gidebilirler. 16 haneli teyit numarası, soyadı, doğum yılı ve kimlik doğrulama koduyla sonuçlar sorgulanabilir.

Başvuru Şartları:

Green Card başvurusu yapabilmek için adayların en az lise mezunu olması veya son 5 yıl içinde uzmanlık gerektiren bir alanda en az 2 yıl çalışmış olmaları gerekiyor. Başvurmak için 18 yaşın üstünde olma şartı aranıyor ve başvuruların mutlaka resmi web sayfası üzerinden yapılması gerekiyor.

Dikkat Edilmesi Gerekenler:

Başvuruların resmi web sayfası dışında posta veya elden yapılmaması önemlidir. Ayrıca, başvuruda kullanılan fotoğrafın belirtilen ölçülere uygun olması gerekmekte ve konfirmasyon numarasının iyi saklanması tavsiye edilmektedir.

Çeşitlilik ve Aile Durumu:

Evli çiftlerin başvurusu, şanslarını ikiye katlayabilir, çünkü kazanan kişinin otomatik olarak eşi ve çocukları da Green Card sahibi olur.

Green Card başvurusuyla ilgili daha fazla bilgiye dvprogram.state.gov adresinden ulaşılabilir.