Karabük-Safranbolu kara yolunda kesintisiz trafik için çalışma başlatıldı

Karabük-Safranbolu kara yolunda kesintisiz trafik için çalışma başlatıldı

Yayın: 11.08.2022 17:19
Paylaş:
A+ A-

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Karabük ile Safranbolu ilçesi arasındaki kara yolunda kesintisiz trafik için çalışmaların başladığını söyledi.

Çalışma sırasında oluşacak rahatsızlık nedeniyle vatandaşlardan hoşgörü beklediklerini belirten Vergili, “İlimizden Safranbolu ilçesinde giderken birçok kavşak ve trafik ışığı var. Birçok kaza yaşanıyor bu bölgelerde. Daha önce hazırladığımız projelerimizi, devletimizden aldığımız krediyle hayata geçirdik. Balıklarkayası mevkisinde çalışmalarımız başladı ve hızla devam ediyor. Çalışmalarımız tamamlandığında Karabük’ten çıkan bir kişi hiç durmadan Safranbolu ve Kastamonu yoluna ulaşabilecek. Çalışmalarımızı yıl sonuna tamamlamayı planlıyoruz.” ifadelerini kullandı.(A.A)

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Safranbolu Belediyesi seralarında 200 bin çiçek yetiştirildi

Anadolu Ajansı
Yayın: 26.04.2024 16:48
Paylaş:
A+ A-

KARABÜK (AA) – Safranbolu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, seralarda 200 bin çiçek yetiştirdi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, modern tarım tekniklerini kullanan uzman ekipler, çeşitli çiçek türlerinin üretimini başarıyla tamamladı.

Yetiştirilen çiçekler arasında kadife çiçeği, gül, çuha, sardunya, petunya ile begonya gibi popüler ve yerel çiçek türleri bulunuyor.