Karabük’te 2021 Yılında 3 Bin 762 Konut Satıldı

Karabük’te 2021 Yılında 3 Bin 762 Konut Satıldı

Yayın: 14.01.2022 19:34
Paylaş:
A+ A-

(İHA) – Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre, Karabük’te 2021 yılının aralık ayında 630 konut satışı yapılırken, 12 aylık sürede ise toplam 3 bin 762 konut satışı gerçekleştirildi.
TÜİK tarafından 2021 yılına ait konut satış istatistikleri açıklandı.
Açıklanan rakamlara göre, Karabük’te Aralık ayında 630 konut satıldı. Aralık ayında satılan 630 konuttan 116’sı ilk satış, 514’ü ise ikinci el satışı olarak gerçekleştirilirken, 12 aydaki konut satışı ise 3 bin 762 olarak kayıtlara geçti. 12 aylık verilerde satışı yapılan 3 bin 762 konuttan 607’si ilk satış, 3 bin 155’i ise ikinci el satışı olarak gerçekleşti.
Bir önceki yılda ise Karabük’te 1278’i ilk satış, 3 bin 306’sı ise ikinci el satış olmak üzere toplam 4 bin 584 konut satışı yapılmıştı.

4 kişi görüş bildirdi

  1. duzensız plansız kara sehır

    karabuk adı gıbı kara bu sehrı nasıl tanımlarsanız tanmlayın bukadar bahtsız bır sehır olamaz.kartal tepe ,bayır mahalle ,yenımahalle ,camdıbı makasbası,soguksu mahallesı , kentsel donusmle karabukun sehır olması sağlanabılırdı ama malesef olmadı..cevızkent tokı fatıh mah tokı bacadıbı mah tokı malesef sehırın kaderını değiştire bılır am malesef yanlıs yer secımı yuzunden .karabuk sehırlesemedı..

  2. öğlebeli mi ölü belimi

    anlamak mümkün değil bu sehrş en garıban mahallesı öğlebeli üniversitesinin dibinde ama malesef ımarlaşmaya kapalı neden acaba..belediye karabukun gelişmesını istemıyormu öğle beli mahallesi neden moder ımara acılsa ıyı olmazmı sehır gelımesı ıstenmıyormu..ölebılınden karabuk usnıversıtesıne 20 mt yol acılsın ve kampus kapısı yapılsın..ozman daha modenrn bır yerlesım yerı olur..karabuk endustır meslek lısesının onundekı yoldan oğelebelıne kopruyle bağlantı yapılsın ..şehır gelışir…

  3. meodern ımar ve sehır

    neden adam akıllı ımarlaşma yapılmıyor .gunluk gecıcı cozumlerle ımarlaşma olmaz allah askına..karbuk 100 evler sımdıkı adı kent meydanı yanı betın kent.sımdı ise demır youlu arazılerı mıllet parkı yapımı ne garıp bır şehır hersey delme takma duzensız .karbuk moredn ımara nasıl kavusacak..genıs yollar kaldırımlar parklar moden sehır..

  4. 200 evler bına copluğu oldu

    karabk en guzıde yerı 200 evler beton cöpluğu oldu..yenı yaıplan kule kant ve dere evlerdekı ımarlaşmada ıstenen guzelleşmeyı kentleşmeyı getıremdı .parsel bazında ımarlaşma malesef kentı beron copluğune cevirdi..evdustrı meslek lısesı den hastaneye kadar tek ımar pılanı yapılsaydı toplu konut ve sehırleşme daha modern bır sehır olurduk..inşallah burda kaybedılen umutlar soguksu yenımahlalle kartaltepede kaybedılmez..

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Safranbolu Belediyesi seralarında 200 bin çiçek yetiştirildi

Anadolu Ajansı
Yayın: 26.04.2024 16:48
Paylaş:
A+ A-

KARABÜK (AA) – Safranbolu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, seralarda 200 bin çiçek yetiştirdi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, modern tarım tekniklerini kullanan uzman ekipler, çeşitli çiçek türlerinin üretimini başarıyla tamamladı.

Yetiştirilen çiçekler arasında kadife çiçeği, gül, çuha, sardunya, petunya ile begonya gibi popüler ve yerel çiçek türleri bulunuyor.