Karabük’ün Yeni Emniyet Müdürü Akay Göreve Başladı

Karabük’ün Yeni Emniyet Müdürü Akay Göreve Başladı

Yayın: 01.11.2016 09:08
Paylaş:
A+ A-

İçişleri Bakanlığı’nın son kararnamesi ile Karabük Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Mehmet Emin Akay, göreve başladı.

Kırklareli Emniyet Müdürü iken son kararnameyle Karabük’e atanan Mehmet Emin Akay, Emniyet Müdürlüğü önünde tören mangası tarafından karşılandı.

Müdür yardımcıları ve şube müdürleri ile tek tek tokalaşan Akay, makamında gazetecilere yaptığı açıklamada daha önce gelip gittiği Karabük’e yabancı olmadığını söyledi.

Akay, “İnşallah bundan sonraki süreçte hep birlikte el birliğiyle faydalı olmaya çalışacağız. Kentin asayiş, huzur ve güvenliğinde daha önceki arkadaşlarımızın eksik bıraktığı noktaları tamamlayarak huzurlu bir kentin asayişinin devam etmesi yönünde çabalarımız devam edecek” dedi.

Akay, ayrıca kendisinden önce görev yapan Emniyet Müdürü Serhat Tezsever’e bugün sabah saatlerinde tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden eşi Gülşen Tezsever için başsağlığı diledi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Mehmet Ceylan KARDEMİR Enerji A.Ş Yönetim kurulu başkanı oldu

Yayın: 24.04.2024 13:20
Paylaş:
A+ A-

Mehmet Ceylan KARDEMİR Enerji A.Ş Yönetim Kurulu Başkanlığına getirildi. Safranbolu Belediye Başkanlığı, 22.ve 23. Dönem AK Parti Karabük Milletvekili, Kalkınma Bakan Yardımcılığı ve Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcılığı görevlerini yürüten  Mehmet Ceylan, Dışişleri Başkan Yardımcılığı görevinden ayrılarak Kardemir Enerji A.Ş Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini teslim aldı.