Kardemir AŞ Genel Müdür Yardımcılığına atama yapıldı

Kardemir AŞ Genel Müdür Yardımcılığına atama yapıldı

Yayın: 29.09.2022 16:35
Paylaş:
A+ A-

KARDEMİR A.Ş. Yönetim Kurulu Kamu Aydınlatma Platformunda yapmış olduğu duyuruda Genel Müdür Yardımcılığı kadrosuna Makine Mühendisi Şeref Okluoğlu atandı.

Kamu Aydınlatma Platformunda yapılan açıklamada; “Şirketimizde Strateji ve İş Geliştirme Genel Müdür Yardımcılığı pozisyonunun ihdasına ve bu görevi Sn. Şerif Okluoğlu’nun asaleten atanmasına karar verilmiştir.” ifadelerine yer verildi.

Strateji ve İş Geliştirme Genel Müdür Yardımcılığı pozisyonuna asaleten ataması yapılan Makine Mühendisi Şerif Okluoğlu kimdir?

1972 İstanbul Doğumlu olan Okluoğlu, Lise öğrenimini Bahçelievler Lisesinde, Lisans Eğitimini de Trakya Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümünde tamamlamıştır.

1996-1998 Yılları arasında Tuna Mühendislik firmasında Isıtma, Soğutma, Havalandırma Proje Mühendisi, 1998-2016 yılları arasında İGDAŞ’ta çok sayıda farklı projelerde Mühendis, 2016-2018 yılları arasında Eltemtek firmasında İş Geliştirme Direktörlüğü ve 2018-2022 yılları arasında da aynı firmada Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Başkan Vekili olarak görev almıştır.

EFQM Mükemmellik Modeli Ödül başvuru kitabı ‘2009-2010-2011-2014-2022) adında yalınlaşmış eseri bulunmaktadır. İngilizce bilmektedir.Ergin Ertuğrul)

 

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Giresun’da soyulan kuyumcudan alınan altınlar bulundu

Anadolu Ajansı
Yayın: 20.04.2024 00:00
Paylaş:
A+ A-

GİRESUN (AA) – Giresun'un Bulancak ilçesinde, silahlı ve maskeli iki kişi tarafından soyulan kuyumcudan alınan altınlar bulundu.

Giresun Emniyet Müdürlüğünün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, ilçede dün gerçekleşen kuyumcu soygununda, olayı gerçekleştiren şahıslar ile altınların adliye, emniyet, jandarma teşkilatlarının kararlı ve titiz saha çalışmaları neticesinde kısa sürede bulunduğu belirtildi.

Açıklamada, İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığının Giresun'un huzuru için çalışmaya devam edeceği vurgulandı.