Kaymakam Erdem Keyfallar Köyü Camiini İnceledi

Kaymakam Erdem Keyfallar Köyü Camiini İnceledi

Yayın: 12.09.2021 22:51
Paylaş:
A+ A-

(Haber Merkezi) Yenice Kaymakamı Yasin Erdem, Kurum Müdürleri ile beraber bir süre önce inşaat çalışmalarına başlanan ve hayırseverlerin katkıları ile kısa sürede tamamlanan Keyfallar köyü camisini ziyaret etti.

Ziyaret ile ilgili açıklamada bulunan Keyfallar köyü muhtarı Cemal Soylu yaptığı açıklamada;

“Yenice Kaymakamımız Sayın Yasin Erdem ve Kurum amirleri ile birlikte 6 Eylül Pazartesi Keyfallar köyümüze gelerek vatandaşlarımızla köyün sorunları hakkında sohbetler yapmıştır. Kendilerine ve yanındaki heyete Şükranlarımızı arz ediyoruz. Kaymakam bey Yeni Cami inşaatımızı yerinde görerek Köyünüze çok güzel bir eser kazandırmışsınız sizleri tebrik ediyorum muhtarım diyerek bizleri onurlandırmışlardır. Bu onur Cami yapımında maddi ve manevi yardımda bulunan bütün vatandaşlarımıza aittir. Sayın Kaymakamım Ziyaretlerinizden dolayı Köyüm adına teşekkürlerim arz ediyorum Saygılarımla” ifadelerine yer verdi.

 

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Düzce’de otomobilin savrulan araca çarptığı kazada 4 kişi yaralandı

Anadolu Ajansı
Yayın: 26.04.2024 20:00
Paylaş:
A+ A-

DÜZCE (AA) – Düzce'de bir otomobilin, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi üzerine savrulan araca çarpması sonucu yaralanan 4 kişi hastaneye kaldırıldı.

Serdar Y. idaresindeki 81 FN 913 plakalı otomobil, Düzce-Yığılca bağlantı yolunun Hasanlar mevkisinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yol ortasına savruldu.

Karşı yönden gelen Orhan K. yönetimindeki 81 DM 849 plakalı otomobil, savrulan araca çarptı.

Kazada, araç sürücüleri ile otomobillerde bulunan İbrahim Ç. ve Murat Ö. yaralandı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerince ilk müdahaleleri yapılan yaralılar, çevredeki hastanelere kaldırıldı.

Kaza anı, Orhan K. idaresindeki otomobilde bulunan araç kamerasınca kaydedildi. Görüntülerde otomobilin, yol ortasına savrulan diğer araca çarpması yer alıyor.