Kaymakam Korkusuz Ziyaretlerinde Hız Kesmiyor

Kaymakam Korkusuz Ziyaretlerinde Hız Kesmiyor

Yayın: 09.09.2021 20:37
Paylaş:
A+ A-

(Nuray Öztürk) Göreve geldiği andan itibaren ziyaretlerine ve ziyaretçileri ile yoğun bir tempo içinde olan Eskipazar Kaymakamı Furkan Korkusuz Şehit ailelerini ziyaret etti. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Ahmet Bostan, Emniyet Amiri Komutan Yrd. Faruk Demir,Jandarma Komutanı Tğm. Veli Uysal ve İlçe Müftüsü Celalettin Taşdelen ile birlikte Şehit Emin KARMA ’nın Bulduk Köyünde İkamet eden ailesini ve Şehit Musa Ceylan’ın Kapaklı Köyünde ikamet eden ailesini ziyaret etti. Ailelerin talep ve sorunlarını dinleyen Kaymakam Korkusuz, her zaman yanlarında olduklarını belirtti.

Korkusuz ziyaretçilerini de makamında ağırlamaya devam ediyor.BAKKA (Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı) Karabük Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Sakin EREN ve Destek Uzmanı Özkan İrken ’i ağırlayan Korkusuz ile Eskipazar için yapılabilecek projeler ile ilgili fikir alışverişinde bulundular. Sonrasında Alıcı ticaret ve Alıcılar Beton İşletmelerinin sahibi İsmet ALICI, Eskipazar İlçe Tarım Müdürü Dursun KÜÇÜKYILMAZ ve Eskipazar Ziraat Odası Başkanı Fahri AKBAŞ, Kaymakam Furkan KORKUSUZ’ u makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular. Korkusuz nazik ziyaretlerinden duyduğu memnuniyetini dile getirerek, misafirlerine teşekkür etti.

 

 

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Yayın: 08.05.2024 21:01
Paylaş:
A+ A-

Karabük’te Karayolu Trafik Güvenliği Haftası dolayısıyla etkinlik yapıldı.

PTT Kavşağı’ndaki programa, Vali Mustafa Yavuz, İl Emniyet Müdürü Mehmet Ali Hasan Köse, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay İsmail Gökcek ve kurum müdürleri katıldı.

Etkinlikte Vali Yavuz, sürücülere broşür verdi, öğrencilerle yaya geçidinden geçti.