Köse; “Kimsenin Ekmeği İle Oynamayacağız”

Köse; “Kimsenin Ekmeği İle Oynamayacağız”

Yayın: 26.02.2019 22:23
Paylaş:
A+ A-

Safranbolu CHP Belediye Başkan Adayı Elif Köse, Safranbolu’da Belediye şantiyelerini gezerek çalışanlar ile bir araya geldi.

Safranbolu CHP Belediye Başkan Adayı Elif Köse, Karabük CHP İl Başkanı Abdullah Çakır, Safranbolu CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Handan Göçmen, Safranbolu İyi Parti İlçe Başkanı Bilal Aslan, Safranbolu İyi Parti Kadın Kolları Başkanı Müşerref Eriş ve partililer ile birlikte Köy Hizmetleri Şantiyesi, Su Kanalizasyon Park Bahçeler Müdürlüğü Şantiyesi, Mezarlıklar Müdürlüğü, Fen İşleri Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü, Sokak Hayvanları Barınma ve Rehabilitasyon Merkezi, İtfaiye Müdürlüğü’ne ziyaret gerçekleştirdi.

Ziyaretler esnasında çalışanların sorunlarını dinleyen ittifak adayı Köse şunları söyledi: “Mesleğim gereği Belediye’ye çok yakın hizmetler yapıyorum. Belediyecilik ekip işidir ve ben ekibimize çok güveniyorum. Safranbolu’ya hizmet etmek için yola çıktık ve hiçbirimizin maddi bir kaygısı yok. Bizler herkesin fikrini alarak ortak akılla Belediye’yi yöneteceğiz. Bizler özgürlük, emek ve demokrasiden yanayız. Belediye Başkanlığını aldığımız takdirde kimsenin ekmeği ile oynamayacağız. Çalışanlarım benim için her zaman değerlidir ve öyle kalacaktır. Bizim önceliğimiz bünyemizde çalışan kişilerin mutlu ve huzurlu çalışabilmesi olacaktır. İstihdamı arttırmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız ve 1 Ocak’tan itibaren asgari ücret net 2200 TL olacak. Sendika mücadelelerinize destek olacağım. Mart’ın sonu bahar diyoruz. Gelin Bahar’ı birlikte yaşayalım.”

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Safranbolu Belediyesi seralarında 200 bin çiçek yetiştirildi

Anadolu Ajansı
Yayın: 26.04.2024 16:48
Paylaş:
A+ A-

KARABÜK (AA) – Safranbolu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, seralarda 200 bin çiçek yetiştirdi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, modern tarım tekniklerini kullanan uzman ekipler, çeşitli çiçek türlerinin üretimini başarıyla tamamladı.

Yetiştirilen çiçekler arasında kadife çiçeği, gül, çuha, sardunya, petunya ile begonya gibi popüler ve yerel çiçek türleri bulunuyor.