Köse’den Askerlere İhtiyaç Çantası

Köse’den Askerlere İhtiyaç Çantası

Yayın: 05.05.2021 18:11
Paylaş:
A+ A-

Safranbolu Belediyesi tarafından askerlik görevini edecek olan ifa gençlere destek olmak amacıyla başlatılan ihtiyaç çantası dağıtımına devam ediliyor.
İçinde kişisel bakım seti, banyo seti, cüzdan gibi malzemelerin bulunduğu çanta asker adayına Belediye Başkanı Elif Köse tarafından hediye ediliyor.
Başkan Elif Köse’yi makamında ziyaret eden İsmail Can Sarı’da çantasını alırken; “Böyle bir uygulamanın başlaması benim gibi olan gençler açısından moral oluyor. Bizlere ne kadar değer verildiğini hissetmemizi sağlıyor. Sayın Başkanımıza teşekkür ediyorum” dedi.
Bu tür ziyaretlerin kendisini mutlu ettiğini kaydeden Başkan Köse ise, bizim için tüm gençlerimiz çok değerli. Askerlerimiz bizlerin huzuru, güveni için yeri geldiğinde canlarını ortaya koyuyorlar. Bu nedenle bizlerde onları uğurlarken, küçük bir hediye vermek istedik. İsmail Can’a şimdiden görevinde başarılar diliyorum. Unutmasın ki sevdikleri burada bizlere emanet” diye konuştu.
Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, Vatani görevini yerine getirecek evlatlarımız, Askeri İhtiyaç Çantasını teslim almak için (0370 725 52 77)nolu telefondan müracaat edilebilirler.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Samsun’da firari hükümlü uyuşturucuyla yakalandı

Anadolu Ajansı
Yayın: 02.05.2024 00:48
Paylaş:
A+ A-

SAMSUN (AA) – Samsun'un Atakum ilçesinde düzenlenen operasyonda 12,5 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari, uyuşturucuyla yakalandı.

Bir ihbarı değerlendiren İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Yenimahalle'de A.T'ye ait ikamette yaptıkları aramada bir miktar sentetik uyuşturucu, 14 sentetik ecza hapı ile hassas terazi ele geçirdi.

Emniyete götürülen A.T'nin “uyuşturucu madde ticareti yapmak” suçundan 12 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu tespit edildi.

A.T'nin emniyetteki işlemleri sürüyor.