KYK’nın Modern Yapıda Ki Yeni Bir Yurdu Daha Hizmete Girdi…

KYK’nın Modern Yapıda Ki Yeni Bir Yurdu Daha Hizmete Girdi…

Yayın: 23.09.2016 10:28
Paylaş:
A+ A-

Son yıllarda Karabük Üniversitesinde ki öğrenci sayısı artışına paralel olarak KYK Genel Müdürlüğünün özverili çalışmaları kapsamında artan Devlet yurtlarına bir yenisi daha eklendi.

Bu kapsamda Kredi Yurtlar Genel Müdürlüğü tarafından yaptırılan ve Karabük Üniversitesine 1.2 kilometre uzaklığında yapımı tamamlanan 3 bin öğrenci kapasiteli Bahattin Gazi Erkek öğrenci yurdu hizmet vermeye başladı.

ÖZMETAL LTD şirketi tarafından 8 bloktan oluşan 6 katlı palmiye görüntüsünde ki yurt kompleksinin yaklaşık 1 yıl gibi bir sürede tamamlanarak KYK’ya teslim edildiği haber verilirken,içinde yemekhanesi,voleybol,basketbol gibi sosyal alanların bulunduğu binalarda ayrıca doğalgaz,sıcak su,3 ve 4 kişilik odalarında buzdolabı,banyo, tuvaletlerin yer aldığı bildirildi.

Diğer yandan, otel konforunda olduğu gözlenen 3 bin erkek öğrenci kapasiteli Bahattin Gazi erkek öğrenci yurdunun çevre düzenlemesi kapsamında ise çalışmaların son sürat devam ettiği bildirilirken,alt yapı çalışmalarının da büyük ölçüde tamamlandığı ve Üniversiteye yürüme mesafesinde ki yurt yolunun ışıklandırılmasının da önümüzde ki günlerde tamamlanacağı belirtiliyor.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Safranbolu Belediyesi seralarında 200 bin çiçek yetiştirildi

Anadolu Ajansı
Yayın: 26.04.2024 16:48
Paylaş:
A+ A-

KARABÜK (AA) – Safranbolu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, seralarda 200 bin çiçek yetiştirdi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, modern tarım tekniklerini kullanan uzman ekipler, çeşitli çiçek türlerinin üretimini başarıyla tamamladı.

Yetiştirilen çiçekler arasında kadife çiçeği, gül, çuha, sardunya, petunya ile begonya gibi popüler ve yerel çiçek türleri bulunuyor.