Mahalle Toplantılarının Sonuncusu Çerçiler’de Yapıldı

Mahalle Toplantılarının Sonuncusu Çerçiler’de Yapıldı

Yayın: 29.06.2022 00:41
Paylaş:
A+ A-

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili Gezici Başkanlık Ofisi kapsamında 16 Mayıs Pazartesi günü Namık Kemal Mahallesi ile başladığı mahalle toplantılarının sonuncusunu Çerçiler’de yaptı.

Her yıl, yılda iki kez olmak üzere mahalle toplantıları gerçekleştiren Başkan Vergili pandemi nedeniyle 2 yıl ara verdiği Gezici Başkanlık Ofisi uygulaması kapsamında Karabük merkeze bağlı 28 mahallenin tamamında vatandaşların sorunlarını, şikayet ve önerilerini yerinde dinledi.

Toplantı turunun sonuncusu için Çerçiler Mahallesi’ne geçen Vergili burada Çerçiler Muhtarı Halim Kaya’dan mahallenin sorun ve isteklerini içeren brifing aldı.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık’ın Karabük ziyareti nedeniyle Çerçiler programını kısa tutan Başkan Vergili, “Mahallelerimizde artık büyük çaplı sorun bulunmuyor. Göreve geldiğimizde her bir mahallemizin onlarca sorunu vardı. Şimdi birkaç sorundan söz ediliyor. Onlar da kısa sürede giderilebilecek meseleler. Zaten sorun bitmez. İhtiyaç da bitmez. Mahallelerimiziz geneline bakıldığında kentsel dönüşüm dışında kayda değer bir meselemiz bulunmuyor” dedi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük’te 19 ayrı suçtan aranan firari hükümlü yakalandı

Yayın: 26.04.2024 10:35
Paylaş:
A+ A-

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde 19 ayrı suçtan kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari hükümlü yakalandı.

İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekiplerince kamu düzeninin sağlanması, suçların önlenmesi ve faillerin yakalanması amacıyla Paşapınarı Caddesi’nde uygulama yapıldı.

Kimlik kontrolü ve Genel Bilgi Toplama (GBT) sorgulaması sırasında ekiplere üzerinde kimliği olmadığını belirterek kendini M.Y. olarak tanıtan kişinin durumundan şüphelenildi.

Aaştırma sonucunda kendini M.Y. olarak tanıtan kişinin 19 ayrı suçtan 28 yıl 49 gün kesinleşmiş hapis cezasının bulunduğu ve isminin S.Y. olduğu tespit edildi.

Hükümlü, emniyetteki işlemlerinin ardından cezaevine teslim edildi.