Mermer Mahallesinde Sıcak Asfalt Serim Çalışması Başladı.

Mermer Mahallesinde Sıcak Asfalt Serim Çalışması Başladı.

Yayın: 10.10.2021 20:08
Paylaş:
A+ A-

(Haber Merkezi)Bu yıl yapılması planlanan sıcak asfalt çalışması Eskipazar’ın Mermer Mahallesinde başladı. Asfalt çalışmalarının hızla başlayarak devam ettiği Mermer Mahallesindeki çalışmaları Belediye Başkanı Hüseyin Dönmez’de yakından takip ediyor.

Başkan Dönmez ekiplerle görüşerek çalışmalar hakkında bilgiler alan Eskipazar Belediye Başkanı Dönmez; ‘Devletimizin destekleri ve Belediyemizin gayretleriyle başlatılan çalışmalarda bizlerden desteğini esirgemeyen başta Karabük Belediye Başkanı Sayın Rafet VERGİLİ olmak üzere emeği geçen herkese ilçem ve tüm Eskipazar’lı hemşerilerim adına teşekkür ediyorum’ dedi.

 

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Alaçamlı kadınlar topraksız tarım yapacak

Anadolu Ajansı
Yayın: 26.04.2024 16:12
Paylaş:
A+ A-

SAMSUN (AA) – Alaçam'da kadınların topraksız tarım yapabilmeleri için Alaçam Kadın Mesleki Eğitim Merkezi bünyesinde sera açıldı.

Kaymakam Fatih Kayabaşı, Belediye Başkanı Ramazan Özdemir ve TKDK Samsun İl Koordinatörü Yusuf Özbey ile birlikte Alaçam Kadın Mesleki Eğitim Merkezi'ni ziyaret ederek kursiyerlerle bir araya geldi.

“Alaçamlı kadınlar için mesleki eğitim merkezi projesi” kapsamında yapılan eğitim merkezinin Japonya'nın hibe desteğiyle hayata geçirildiği belirtilerek, proje ile kırsal bölgelerden kent merkezine göç eden kadınların eğitimi ve istihdamına katkı sunulmasının hedeflendiği bildirildi.

Daha sonra gerçekleştirilen törenle, topraksız tarım eğitim serasının açılışı yapıldı.