Milletvekili Uysal’dan Gazetemize Nezaket Ziyareti

Milletvekili Uysal’dan Gazetemize Nezaket Ziyareti

Yayın: 15.02.2016 10:12
Paylaş:
A+ A-

AK Parti Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler başkan yardımcısı,Karabük Milletvekili, Prof.Dr.Burhanettin Uysal yaptığı nezaket ziyaretinde gazetemiz sahibi Ahmet Gölbek’le bir süre sohbet etti.

Yaptığı ziyarette kısa bir değerlendirme yapan Milletvekili Uysal, “bizim öncelikli hedefimiz ülkemize ve yıllarca hep birlikte hizmet verdiğimiz Karabük’ümüze çok daha güzel hizmetler vermek için yoğun gayret içindeyiz.Bu kapsamda vatandaşlarımızın çeşitli sorunları ile birlikte Ülkemiz ve Karabük adına gecemize gündüzümüze katarak mücadele veriyoruz. İnşallah halkımızın da desteği ile memleketimiz,milletimiz adına hep birlikte güzel hizmetler gerçekleştireceğiz.Bu anlamda siz basınımızın da desteğine ihtiyacımız var” dedi.

Uysal’ın yaptığı açıklamanın ardından gazetemiz sahibi Ahmet Gölbek’te kısa bir açıklama yaparak, “Karabük adına güzel hizmetler yapıldığını ve bundan sonra da yapılmaya devam edileceğinden kuşkumuz yok.Bizlerde bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da bu kentin gelişmesi ve büyümesi yönünde elimizden gelen gayreti vermeye devam edeceğiz.Nazik ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyorum” açıklamasına yer verdi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Safranbolu Belediyesi seralarında 200 bin çiçek yetiştirildi

Anadolu Ajansı
Yayın: 26.04.2024 16:48
Paylaş:
A+ A-

KARABÜK (AA) – Safranbolu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, seralarda 200 bin çiçek yetiştirdi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, modern tarım tekniklerini kullanan uzman ekipler, çeşitli çiçek türlerinin üretimini başarıyla tamamladı.

Yetiştirilen çiçekler arasında kadife çiçeği, gül, çuha, sardunya, petunya ile begonya gibi popüler ve yerel çiçek türleri bulunuyor.