Milletvekili Uysal’dan Öğrenci Alp Göyneksiz’e Evinde Ziyaret

Milletvekili Uysal’dan Öğrenci Alp Göyneksiz’e Evinde Ziyaret

Yayın: 20.06.2016 10:19
Paylaş:
A+ A-

AK Parti Karabük Milletvekili Prof. Dr. Burhanettin Uysal, Safranbolu İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhammet Yılmaz, AK Parti İlçe Başkanı Ali Kaya ve İlçe Yönetimi ile öğrenci Abdullah Alp Göyneksiz’i evinde ziyaret etti.

Safranbolu ilçesinde henüz tedavisi olmayan Duchenne Muskuler Distrofi (kas hastalığı) olan %68 bedensel özürlü 16 yaşındaki lise öğrencisi Abdullah Alp Göyneksiz öğretmenlerin evde verdiği eğitimle okul birincisi oldu.

Çocuk yaşlarda yakalandığı hastalığı nedeniyle okula gidemediği için evde eğitim gören Safranbolu Atatürk Anadolu Lisesi 9. sınıf öğrencimiz Göyneksiz, 98 ortalama notuyla 2015-2016 eğitim öğretim yılını birincilikle tamamladı.

AK Parti Karabük Milletvekili Prof. Dr. Burhanettin Uysal yaptığı açıklamada; “Mimar olmak isteyen ve okul birincisi olan Abdullah Alp Göyneksiz’i tebrik ediyorum. Engelli kardeşimiz örgün öğretimde bile zor olan bir ortalama başarısını evinde eğitim alarak yakalamış olması gurur duyulması gereken bir başarı, öğrencimizi, öğretmenlerimizi, değerli anne babamızı ve milli eğitimimizi tekrar tebrik ediyorum. Her zaman belirttiğimiz gibi hükümetimiz en çok eğitime, insana yatırım yapıyor. Devletimiz herkesin yanında özel eğitime ihtiyacı olan sağlık problemi nedeniyle örgün eğitim kurumlarından doğrudan yararlanamayacak durumda olanlara evde veya hastanede eğitim hizmetleri veriyor. Kardeşimiz Alp’in birde engelli kardeşlerimize mesajı var ne kadar engeli olursa olsun enerjilerini kaybetmesinler çalışmaya devam etsinler diyor. İşte bu vatan böyle bir gençliğe sahip olduğu için dimdik ayakta. Seninle ne kadar gurur duysak azdır” Dedi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

SGK’da çalışan personele eğitim verildi

Yayın: 26.04.2024 13:21
Paylaş:
A+ A-

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürlüğü personeline yönelik olarak Temel İş Sağlığı ve Güvenliği Sertifikasyon Eğitimi verildi.

Müdürlükten konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada; “6331 Sayılı Yasa ile ortaya konulan, Çalışanlarımızın güvenliğini ve sağlığını ön planda tutmak, iş sağlığı ve güvenliği konusunda farkındalık yaratmak amacıyla Temel İş Sağlığı ve Güvenliği Sertifikasyon Eğitimi A Sınıfı İSG Uzmanı F.Burcu Çelik tarafından il Müdürlüğümüz Konferans salonunda verildi.

Vatandaşlarımıza sunulan Hizmetin yürütümünü etkilememeksizin gruplar halinde yapılan Eğitim sonunda çalışanlarımız, güvenli bir iş ortamının sadece yasal bir zorunluluk olmadığını, aynı zamanda hepimizin ortak sorumluluğu olduğunu bir kez daha hatırladılar” denildi.

Eğitime; SGK  İl Müdürü İsmail Yıldırım, Müdür Yardımcıları, Memur ve işçi personel ile Stajyer öğrenciler katıldı.