Namal; Her Yere Aday Veya Aday Adayı Olabilirim…

Namal; Her Yere Aday Veya Aday Adayı Olabilirim…

Yayın: 19.08.2017 00:18
Paylaş:
A+ A-

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası eski başkanı Sedat Namal, önümüzde ki süreçte gerçekleşecek Karabük Ticaret ve Sanayi Odası seçimleriyle ilgili bir açıklama yaptı.

Namal, “son günlerde Karabük’e dedikodu haricinde hiç bir şey veremeyen aciz ve birilerinin gölgesine sığınan kişiler tarafından bilinçli olarak karalama kampanyası düzenlenmeye çalışılıyor” dedi.

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası eski başkanı Sedat Namal yaptığı tepkili açıklamada şu görüşlere yer verdi.

“Değerli Karabük’ümüzün basiretli tüccar ve esnafları kıymetli basın mensupları. Önümüzdeki aylar içerisinde yapılacak olan KTSO seçimleri ile ilgili kamuoyunda ve basın haberlerinde adım konuşulmaktadır. Her üyemizin amacı gibi benimde Karabük’e ve Karabük tüccar, esnaf ve sanayicisine hizmet etmek görevimdir ve bundan onur duyarım. Bu görevi de 2013 – 2015 yılları arasında elimden geldiği kadar ekip arkadaşlarımla yapmaya çalıştım. KTSO’nda Karabük’te ve ülkemizde en iyi şekilde temsil etmeye çalıştık. Son günlerde Karabük’e dedikodu haricinde hiçbir şey veremeyen aciz ve birilerinin gölgesine sığınan kişiler tarafından bilinçli olarak Karalama Kampanyası düzenlenmeye çalışılıyor. Şu bilinmelidir ki siyasi partiler, sivil toplum örgütleri, dernekler vb. yerlerde görev yapan başkanından üyesine kadar her Karabüklü Karabük’e ve insanlara hizmet için oradadır ve emek kutsaldır. Onun içindir ki, Karabük’e hizmet eden ve etmiş olanlar bir değerdir ve saygı duyulmalıdır. Şu da iyi bilinmelidir ki özgüveni tam olan birisi olarak saygı ve sevgimi ön planda tutarak istediğim her yere aday veya aday adayı olabilirim. KTSO’da üyelerimiz ve tüccarımızın tercihi Cenab-ı Hakk’ın takdiridir. Karabük’e hizmet etmekten hiçbir kimse karınca adımı kadar dahi geri adım attıramaz. Seçimlerde aday olacak bütün tüccar kardeşlerime başarılar diler, şimdiden Karabük’e hizmet edecekleri için teşekkür ederim” sözlerine yer verdi.

Yorumlar

  1. Tabi olursunda seçilme

    Sevgili Sedat arkadaşım tabi her isteyin yere adayda olursun aday adayıda olursun.Ama aday olup seçilememek halkın oy şamarını yemek iyi bişey deyildir hneralde.Sen en iyisi köşene çekil dediyin gibi herkesle iyi dost olursun herkesle dostluk et seçimli işlere karışma dar çerçevede belki oy alıcan insanları bulursun amma geniş kitlelerden senin oy alman imkansız arkadaşım imkansız.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük’te 19 ayrı suçtan aranan firari hükümlü yakalandı

Yayın: 26.04.2024 10:35
Paylaş:
A+ A-

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde 19 ayrı suçtan kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari hükümlü yakalandı.

İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekiplerince kamu düzeninin sağlanması, suçların önlenmesi ve faillerin yakalanması amacıyla Paşapınarı Caddesi’nde uygulama yapıldı.

Kimlik kontrolü ve Genel Bilgi Toplama (GBT) sorgulaması sırasında ekiplere üzerinde kimliği olmadığını belirterek kendini M.Y. olarak tanıtan kişinin durumundan şüphelenildi.

Aaştırma sonucunda kendini M.Y. olarak tanıtan kişinin 19 ayrı suçtan 28 yıl 49 gün kesinleşmiş hapis cezasının bulunduğu ve isminin S.Y. olduğu tespit edildi.

Hükümlü, emniyetteki işlemlerinin ardından cezaevine teslim edildi.