Naylon Fatura Konusunda ki Son Durum Merak Ediliyor

Naylon Fatura Konusunda ki Son Durum Merak Ediliyor

Yayın: 10.08.2016 11:10
Paylaş:
A+ A-

Geçtiğimiz aylarda Karabük’ün en önemli gündem maddeleri arasında yer alan ve incelemesi sürdürülen naylon fatura olayı ile ilgili gelinen son durumun merak edildiği haber veriliyor.

Konu ile ilgili naylon fatura olayının ortaya çıkması ile beraber Karabük’te maliye müfettişlerinin inceleme yaptığı bilinirken,yapılan incelemelerin sonuçlanıp sonuçlanmadığı konusunun merak edildiği bildiriliyor.

15 Temmuz darbe girişimi olayından sonra bir anda gündem dışı kalan naylon fatura olayı incelemesinin devam edip etmediği konusunda net bir bilgiye ulaşılamazken,önümüzde ki süreçte gelinen son durum ile ilgili yetkililerin herhangi bir açıklama yapıp yapmayacağı konusunda beklentilerin sürdüğüne dikkat çekiliyor.

Yorumlar

  1. karabük

    geriye dönük 5 yıllık naylon faturacılıkla ilgili olmayan paraları geridi çıktı yapanı bazı bankalar incelensin bakın neler çıkma ihtimali var.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

“Hayalimdeki Araba” resim yarışması başladı

Anadolu Ajansı
Yayın: 26.04.2024 20:36
Paylaş:
A+ A-

İSTANBUL (AA) – Toyota'nın bu yıl 12'cisini düzenlediği “Hayalimdeki Araba” resim yarışması başladı.

Toyota'dan yapılan açıklamaya göre, “Hayalimdeki Araba” resim yarışması için başvurular alınıyor. Yarışmaya katılmak isteyen çocuklar, resimlerini 3 Haziran'a kadar gönderebilecek.

7 yaş ve altı, 8-11 yaş, 12-15 yaş ve Özel Eğitim Kategorisi olmak üzere 4 kategoride gerçekleştirilen yarışmada, çocuklar hayal güçlerini özgürce yansıtarak kendi dünyalarını resmedecekler.

Çocuklar, “Hayalimdeki Araba” yarışması için resimlerini A4, A3 boyutlarında veya tabloid ebatlara sahip, istenilen türde kağıda istenilen resim malzemelerini kullanarak yapabiliyor.

Katılımcılar, resimlerini Toyota'nın “Hayalimdeki Araba” için hazırlanan web sitesinden indirecekleri başvuru formu ile birlikte Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış AŞ (Cumhuriyet Mahallesi D-100 Kuzey Yan yol No:5 Yakacık 34876 Kartal/İstanbul) adresine gönderecekler.

Başvuruların tamamlanmasının ardından konunun uzmanı jüri üyeleri tarafından yapılacak değerlendirme ile dereceye giren resimler, 14 Haziran tarihinde açıklanacak. Jüri üyeleri, resimleri orijinallik ve yaratıcılık bakış açısıyla objektif olarak değerlendirecek.

Değerlendirme sonucunda her kategoride dereceye giren ilk 3 resmin sahipleri, kategoriye göre elektrikli katlanır bisiklet, elektrikli scooter, elektrikli kaykay, dağ bisikleti, longboard veya paten kazanabilecekler.

Yarışma ile ilgili tüm detaylara “hayalimdekiaraba.toyota.com.tr” internet adresinden ulaşılabiliyor.