Okan Küçük Yorumluyor 11 Nisan 2022

Okan Küçük Yorumluyor 11 Nisan 2022

Yayın: 11.04.2022 00:50
Paylaş:
A+ A-

KARABÜK’TE COŞKULU KUTLAMALAR

Şanlı Şerefli mazisiyle  huzurumuzun ve emniyetimizin garantisi olan fedakar , cefakar Türk Polis Teşkilatımız 177 yaşında. Canı gönülden kutluyor, şehit olan polislerimizi rahmet ve şükranla ve Gazi polislerimizi minnetle  anıyoruz, anıyorum.

Karabük İl Emniyet Müdürümüz Sırrı Tuğ’un şahsında  tüm polis teşkilatımızın bu kutlu günlerini kutluyorum.

ŞUNU DA BELİRTEYİM, KARABÜK’TE  177. YIL KUTLAMALARINDA KARABÜK HALKININ KATILIMINI DA SAĞLAYAN RENKLİ VE GÜZEL PROGRAM İCRA EDİLDİ. SIRRI TUĞ MÜDÜRÜMÜZÜN  ÖZEL ALAKASIYLA DÜZENLENEN KUTLAMA PROGRAMI İÇİN BİR KERE DAHA TEBRİK EDİYORUM.

Tabi polisimizin iyileştirme bekleyen sorunları da var. Bölge ve 2. Şark İptali, -Ek Mesai Ücreti, -Seyyanen Zam, -Sendika Hakkı, -3600 Ek Gösterge, -8/24 Çalışma Sistemi vb. konulardaki sorunlarının da bir an önce çözülmesini diliyorum.

Şanlı , şerefli Türk Polisimize selam olsun. Nice nice yılları olsun. Sloganlarında belirtildiği  ve bugüne kadar olduğu gibi  Kahraman polisimiz  “Vatandaşın yanında, Hayatın içinde…” olmaya devam edecek.

Not: Sırrı Tuğ müdürümüz başarılı çalışmalarını zaten biliyoruz. Ama   kılık kıyafet konusunda da çok özenli. Özellikle ceket seçimlerini kıskanmıyor değiliz, hani.

KARABÜK’TE ASFALT VE YOL SORUNU

Karabük Belediyesi Kaldırım çalışmalarına başlamış.  Çokta güzel yapmış.  Kaldırım çalışması  güzel tabi ama  yollar konusunda sıkıntılar var. Karabük’ün neredeyse her mahallesinden ses  geliyor. BAZI VATANDAŞLAR;  YOLLAR EĞRİ BÜĞRÜ, YOLLAR BOZUK, YOLLAR ÇUKUR DOLU. BAZI YERLERDE ROGAR KAPAKLARI ASFALTTAN DÜŞÜK YA DA YÜKSEK. ATILAN ASFALTIN KALİTESİ DE DÜŞÜK BİR ASFALT ATILIYOR KISA SÜREDE YOLLAR YİNE BOZULUYOR, diyordu zaten.

Bir kesim asfalt ve kaldırım sorununun çok önemli olduğunu söylüyordu yani. Kaldırım çalışmaları başlamış. Önümüz yaz, mutlaka hızlı bir şekilde asfaltlama çalışmasına da başlamalı Başkan Rafet Vergili.

 HALK OTOBÜSLERİ KONUSU NE DURUMDA ACABA ?

Bozuk yol ve asfalt sorunuyla birlikte ulaşım sorunu da var. Halk Otobüslerinin seferleri konusunda sorun var. Vatandaşları o konular da yorum gönderiyor. HALK OTOBÜSÜ SEFERLERİNİN YETERSİZ OLDUĞUNU, BİR ÇOK YERDE ULAŞIM KONUSUNDA ZORLUKLAR YAŞADIKLARINI SÖYLÜYOR YORUMLARINDA VATANDAŞLAR. Bu konu bir süredir devam ediyor, sorun tam olarak nedir, neden hala çözülememiştir, ne zaman çözülecektir vatandaşlar bunu haliyle merak ediyor.

Belediyelerin en temel görev ve sorumluluklarından biri de bu ulaşım konusu değil mi ?

FABRİKA AÇILMAYACAKKSA BARİ ULAŞIM PROJELERİ YAPILSIN

Tabi zaman zaman ben de YORUM HABER YAPIYORUM.. Karabük’te yapılamayan  projeler, vaat edildiği halde bir şekilde başlanmamış ya da bir türlü bitirilememiş projeler vatandaşın tepkisini çekiyor.

Örneğin  bir önceki seçim döneminde söz verilmiş, üstüne bir seçim dönemi daha gelmiş yine aynı vaat yapılamamış, böyle vaatler var değil mi ?

Kardemir Kavşağı ve Kesintisiz Ulaşım Projesi vaatleri, var. Karabük’te ciddi bir trafik sorunu var ve bu projelerin ne zaman başlanacağını sorguluyor vatandaşlar. Zaman zaman yorum  yazıyorlar, zaman zaman beni tanıyanlar gördüklerinde bana soruyorlar…

KARABÜK’ÜN ÖNCELİĞİ İSTİHDAM YARATACAK, YENİ İŞ SAHALARI AÇACAK FABRİKALAR OLMALI ASLINDA AMA MADEM O YÖNDE BİR ÇALIŞMA YOK. BARİ TRAFİK KEŞMEKEŞİNDEN KURTULALIM, DİYOR , VATANDAŞLAR.

Hem şehir içinde  özellikle  Albay Karaoğlanoğlu caddesindeki parkomatların kaldırılması ve oradaki trafik akışının hızlanmasını istiyor vatandaşlar. İl Trafik komisyonu mu yapar, Karabük Valiliği ya da Karabük Belediyesi mi yapar ? ŞU VAAT EDİLEN PROJELER BAŞLAYANA KADAR BARİ MERKEZDEKİ 2 -3 CADDENİN TAMAMINDA PARKOMATLAR YASAKLANSIN.  O CADDELERDE  TRAFİK POLİSİ GÖREVLENDİRİLEREK ARAÇ PARKLARI DA YASAKLANSIN  BARİ ŞEHİR MERKEZİNDEKİ TRAFİK TIKANMALARI ŞU PROJELER YAPILINCAYA KADAR BİR DÜZENE GİRSİN DİYOR, bazı vatandaşlar.

Haklılar mı, haksızlar mı acaba ?

3 kişi görüş bildirdi

  1. 100 Yıl Sakinleri

    Karabük Belediyesi 100 yılda ana caddelerde kaldırımları genişletmeli ve kaldırama herhangi bir araç motosiklet park edilmemesi için yanlarına korkuluklar yaptırmalı, bazı yerlerde ışıklandırmalar yok kaldırımlar betonu bozulmuş karartılar var özellikle Belediyenin yaptığı binanın önü. Binanın duvarları dökülmüş çok görüntü kirliliği var. Bu belediye yakışmıyor. Parklar bakımsız tehlikeli demirler çıkıntılar var, Yollar da kazı yapılmış kum parçaları yollara dağılmış toz meydana geliyor. Çöpler konteynerleri delik ve çevre ve sağlık standartta uygunsuz. müsait olan yerler yer altına alınabilinir. KARABÜK BELEDİYE BAŞKANI VE KARABARABÜK BELEDİYE KURUMUNA PERSONELİNE Bu yakışmıyor. Bir an önce müdahale edilirse iyi olur. Görüntülene bilinir herkes bakabilir. Buranın bir ekonomisi var oluşuyor bu olumsuzluklar ise ekonomik açıdan negatif yansıyor.

  2. Karabuklü

    Sayın okan küçük yollar kötü kaldırımlar iyi diyorsunuz şehrin trafige kapalı caddesinini görmüyormusunuz orda bile yurunmuyor taş altından su çıkıyor sehrin merkezindeki rezilliye bakın bi yuruyun o caddede özellikle yagmurlu havalarda kaldırımlar işgal edilmiş durumda karabuk rezil durumda yolları hiç söylemiyorum bile yamalı bohça yaptılar yolları
    Ayrıca toplu ulaşım otobusleri bakımsızlıktan pislikten geçilmiyor bu araçlarla toplu ulaşım olmaz bu otobusler trafige bile çıkmamalı hurdaya çıkmalı sayın vergili hatları bırakan otobusculerin yerine ucuz paraya tasımacılık yapan kişilerle anlaşmış sanırım otobusler dökuluyor dışardan birisi gelse otobuse binse ben bir karabuklu olarak utanırım böyle toplu taşıma olmaz hiçmi görmuyorsunuz denetim yok bi otobuslerin içini görün uyanın artık uyanın

  3. Karabük Halk Otobüsünden Düştü Ölmüştü.

    Karabük Belediyesi Halk Otobüsünden bir bayan seyahat ederken düşerek hayatına son verdi. Bu olay bile maalesef demek akıllandırmamış sorumluları, belli bir yaş şartı getirilmemiş hala, yada belediyenin, merkezi yönetimin denetimleri ve yargı da bir yaptırım yasak ceza getiremediğine göre işin içinde başka bir şey GÜÇ var demek…
    Vefat eden bayanın sorumlular ile sonraki süreçleri de hiç gündeme gelmedi zaten…

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Havza Kaymakamı Ayvat’tan Ziraat Odası’na ziyaret

Anadolu Ajansı
Yayın: 26.04.2024 16:36
Paylaş:
A+ A-

SAMSUN (AA) – Havza Kaymakamı Mustafa Ayvat, Havza Ziraat Odası'nı ziyaret etti.

Kaymakam Ayvat ziyaretinde, Ziraat Odası Başkan Coşkun Genç, Yönetim Kurulu üyeleri ve Havza Muhtarları Derneği Başkanı Adem Şahin'le bir araya geldi.

Ayvat, Genç'ten Ziraat Odası faaliyetleri hakkında bilgiler aldı.

Genç, 2015 yılından bu yana oda başkanı olduğunu belirterek, “Odamızın araç parkı ve tesisleşmesi çevre ilçelerde örnek gösterilecek düzeyde. Bu yıl kuralık nedeni ile tüm ürünlerde rekolte düşüşü yaşanabilir. Bunun için de ilçe genelindeki sulama göletlerinin aktif olarak kullanılması amacı ile acilen kapalı sistem sulamaya geçilmesi gerekiyor. Konu ile ilgili gerekli müracaatlarımız yaptık. İnşallah sizlerin de desteğiyle kısa sürede bu sorunu çözeceğiz.” dedi.

Havza Kaymakamı Mustafa Ayvat ziraat odalarının ilçelerin en önemli sivil toplum örgütlerinin başında geldiğini ifade ederek, “Çiftçilerimizin birlikte ve bilinçli hareket etmesi önemli bir husus. Bu konuda ziraat odalarımıza önemli görevler düşmekte. Özellikle tarımda yaşanan teknolojik gelişmelerin çiftçiye yansıtılması büyük önem arz eden bir konu. Gördüğüm kadarı ile Havza Ziraat Odası bu konuda oldukça güzel çalışmalara imza atmakta. İnşallah kapalı sistem suluma için bizlerde elimizden geleni yapacağız.” diye konuştu.

Ziyaretin sonunda Havza Ziraat Odası Başkanı Coşkun Genç, Kaymakam Ayvat'a hediye takdim etti.