Okan Küçük Yorumluyor 24 Ocak 2023

Okan Küçük Yorumluyor 24 Ocak 2023

Yayın: 24.01.2023 14:30
Paylaş:
A+ A-

Birlik Medya Vekillerle Birlikte…

Birlik Medya olarak geçtiğimiz hafta sonu Ak Parti Karabük Milletvekilleri Cumhur Ünal ve Niyazi Güneş ile kahvaltılı bir program da bir araya geldik.

Birlik Medya olarak günlük yayımlanan Karabük Postası Gazetesi ve Bölgenin Sesi Gazetesini yani Karabük’ün  basılı tek yayın organlarını bünyemizde barındırarak  faaliyetlerimizi sürdürüyoruz, bilindiği gibi.

BU ANLAMDA KARABÜK’TE BAŞKA YOK. KARABÜK’TE 2 GAZETEMİZLE BASILI MEDYA OLARAK BİRLİK MEDYA BÜNYESİNDE TEKİZ.

Geçen gün Birlik Medya olarak  2 vekilimizle bir araya geldik. Başta Karabük’ün konuları olmak üzere, ülke gündemini de kapsayan geniş zamanlı sohbetler ettik. Karabük’te yapılan çalışmaları uzun uzadıya konuştuk. Gerçekten çok keyifli ve çok verimli bir sohbet oldu.

Şunu peşin peşin söylemek gerek. Hem Ünal hem Güneş  partisi , siyasi kimliği, milletvekilliklerinden ayrı olmak üzere yani tüm siyasi görevlerinden ayrı olmak üzere insani olarak da değerli kişilikler.

Bugüne kadar ciddi bir uyumla çalışmalar yaptılar. Ve sanırım  en rahat ulaşılabilen en rahat görüşülebilen  vekiller oldular. KARABÜK’Ü DAHA İLERİYE TAŞIYABİLMEK İÇİN GEREKLİ TECRÜBE VE DONANIMA DA SAHİPLER…

Özet olarak,  Birlik Medya olarak vekillerimize  hoş sohbet içinde verdikleri bilgiler ve fikir alışverişleri için  teşekkür ediyoruz diyerek şimdilik bir virgül koyalım.

İmamoğlu Neden Karabük’e Gelmedi ?

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Safranbolu ziyaretinde merak edilen konulardan biri de, neden Karabük’e gelmediğiydi ?

Safranbolu Belediyesi CHP’li diye o sebeple mi  sadece Safranbolu’ya gitti, onun için mi Karabük’ü teğet geçti sorusu bir çok kişi tarafından merak edildi.

KARABÜK’TE BAZI KURUMLARDAN  DİYEYİM RANDEVU TALEP ETTİĞİ,  RANDEVU TALEP ETTİĞİ KURUMLARDAN RANDEVU TALEBİNE OLUMSUZ CEVAP GELDİĞİ  ONUN İÇİN KARABÜK’Ü TEĞET GEÇTİĞİ KONUŞULUYOR.

Doğru mudur değil midir bilemem, önemli midir değil midir’e gelince, o kısmı da kamuoyunun takdirine bırakmaktan başka yapılacak bir şey yok bence.

Neden Karabük’e gelmediği konusu kimilerince çok önemli belki ama bence neden şimdi Safranbolu’ya geldiği, İmamoğlu’nun yeniden başlattığı  il-ilçe ziyaretlerinin Cumhurbaşkanlığı Adaylığına giden yolu aralamak  amacını mı taşıdığı, 6’lı masanın ve CHP’nin bu konunun neresinde olduğu ,sanki daha da önemlisi İYİ PARTİ’NİN BU KONUNUN NERESİNDE OLDUĞU  daha merak uyandırıcı geliyor bana.

Ya Bir Olacaklar Ya da Kaybedecekler ?

Son zamanlarda bir parti de yöneticiler hep; kendilerinin daha çok partili olduğunu iddia eden “birileri” tarafından rahatsız edildi.

Hep; biz partinin çıkarlarını düşünüyoruz, kendimizi/şahsımızı değil diyen “birileri” tarafından saldırıya uğradı.

Hep; önemli olan partinin kazancıdır, koltuklar makamlar geçicidir, diyen “birileri” tarafından, yıpratıldı.

Kendileri görevde, iş başında oldukları zaman “birileri” tarafından yine yukarıda yazdığımız gibi saldırıya uğrayanlar, kendileri bir şekilde gittikleri zaman gelenlere de kendi başlarına geldiğini söylediklerini , bu sefer kendileri ve bu sefer belki de daha acımasız olarak yapmaya başladılar.

Bu  her gelen geldiğinde, her giden gittiğinde oldu, oldu, oldu , oldu ve olmaya da devam ediyor…

Yani   o, bunun arkasından konuşacak , bu onun arkasından attıracak; yeri ve zamanı geldiğinde aynı yönetim içinde olanlar zaten birbirlerine selam bile vermeyip, birbirleriyle ortak çalışma yapıyor görüntüsü içinde ama birbirinin kuyusunu kazacak, istikrar , ortak hareket etme kültürü değil de dedikodu kültürü yerleşecek, “birileri” hep dışarıdan saldıracak, rahat vermeyecek,  gidenler gelenleri – gelenler gidenleri  amiyane tabirle adam yerine koymayacak, inanmayacak, güvenmeyecek…

Kendi içinde birliği sağlayamadıktan sonra  Karabük’te milletvekili nasıl çıkaracaklar ? Bu kafayla – bu anlayışla çıkartabilirler mi?

Geçmişin resmi bu. Seçim tarihi resmen YSK tarafından açıklanmasa da belli. Eğer çok  kısa süre de bu resmi değiştiremezlerse, birbirlerine inanıp- güvenip bir araya gelemezlerse, gelenleri de- gidenleri de büyük hüsran yaşayacaklar. Birlik sağlayamazlarsa biri – öbürü,  şu-bu  değil hepsi  kaybedecekler, benden söylemesi.

Yazarın önceki yazıları için, BURAYI TIKLAYINIZ

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük’te 10 gündür haber alınamayan kişi aranıyor

Yayın: 23.04.2024 15:36
Paylaş:
A+ A-

Karabük’te kendisinden 10 gündür haber alınamayan kişinin bulunması için arama çalışması yürütülüyor.

Eflani ilçesi Emirler köyünde yaşayan Ramazan Tunç (53), 10 gün önce evden çıkarak geri dönmedi.

Bunun üzerine Tunç’un yakınları, jandarmaya kayıp ihbarında bulundu.

Tunç’un bulunması için arama kurtarma çalışması başlatıldı.

Jandarma, AFAD, UMKE ve Nilüfer Arama Kurtarma (NAK) Derneğinden oluşan arama kurtarma ekibi, Tunç’u bulmak için köyün çevresinde arama çalışması yürütüyor.