Okan Küçük Yorumluyor. 7 Kasım 2022

Okan Küçük Yorumluyor. 7 Kasım 2022

Yayın: 07.11.2022 01:25
Paylaş:
A+ A-

İyi Parti’de Kongreler Dönemi

İyi Parti’de kongreler  başladı, Eflani – Eskipazar ve Yenice’de bitti bile. Eflani’de mevcut başkan Halil İbrahim Bulut karşısındaki aday Mustafa Özsoy ile yarıştı ve fark atarak kazandı.

Eskipazar’da mevcut Başkan Orhan Dönmez kazandı Yenice’de ise mevcut başkan Seyfi Tetik ile yarışan  Hülya Korkmaz kazandı.

Kazananlara- kaybedenlere hayırlı olsun  diliyorum.

Safranbolu seçimleri önemli. Safranbolu diğer ilçelerden farklı özellikleri olan bir ilçe. Ayrıca hem üye hem delege anlamında da çok önemli bir ilçe. Safranbolu’da Mevcut ilçe Başkanı Müşerref Özer yeniden aday olacak. Başka aday çıkacak mı şu an bilinmiyor.

Merkez İlçe Başkanlığı için Yasemin Kocakaya  aday olacak. Başka aday çıkacak mı  o da bilinmiyor.  Kongreler hızla devam ediyor…

 

İyi Parti’de Esas Oğlan Kim Olacak ?

İlçe başkanlıklarında şu ana kadar mevcut il başkanı Ali Çetin Aygün’ün ekibi 2-1 önde görünüyor. Maç devam ediyor tabi. Ovacık – Yortan Belde – Safranbolu ve Merkez İlçe var daha.

Bütün  ilçe ve merkez ilçe seçimlerinden sonra  daha da önemlisi  tabi ki il başkanlığı seçimleri. Yani (cinsiyetçilik olarak algılanmasın) ‘esas oğlan’ diye tabir edilebilecek ilçelerde ve merkez ilçede seçimle işbaşına gelen başkan ve teşkilatlara  komutanlık yapacak kişi kim olacak ?

Karabük’te milletvekili çıkartabilecek çalışmaları koordine edebilecek, her şeyden önce kendini kabul ettirebilecek, saygı duyulacak, İyi Partilileri geçmişten beri gelen dargınlık küskünlük çizgisinden uzaklaştırıp, birlik ve beraberliği sağlayacak kişi kim olacak ?

Böyle bir adeta süperman var mıdır o da ayrı konu ?

 

Başkan Aygün’ün Gücü İl Seçiminde Ortaya Çıkar

Mevcut Başkan Aygün milletvekili adaylığına oynayacağı için olmayacak.

Ama  kendi yönetimi içinden birini il başkanı olarak seçtirebilecek bir gücü var mı, olacak mı onu da göreceğiz.

Eğer Başkan Aygün kendi ekibi içinden birini başkan seçtirebilirse, milletvekili adaylığına giden yol da eli çok daha güçlenir, yok kendi ekibi içinden birini seçtirecek güçte olmaz ise hem  milletvekili adaylığında eli zayıflar, hem de zaten hiçbir gücü yokmuş, balonmuş diye algılanır…

 Karabük’te Oturan Başkan Altınöz 78 Plakalı Aracıyla Ziyaret Etti.

Ak Parti İl Başkanı İsmail Altınöz, geçen hafta Birlik Medya’yı ziyaret etti.

Geçenler de bir  yorum haber de yazmıştım. Karabük’te Milletvekilleri – Karabük Belediye Başkanı – parti başkanları – bir çok müdür- birçok esnaf ve de amiyane tabirle parayı bulanlar Safranbolu’da oturuyorlar.

Sonra Karabük Merkezinde neden sosyal faaliyet yok, Karabük merkezinde 7 ‘den sonra neden hayat duruyor diye  afedersin yırtın dur.

 

Yöneticilerinin   merkezinde oturmadığı bir Karabük’ten ne olmasını bekleyebilirsin, sadece oturmak zorunda olanların oturduğu Karabük merkezinden ne bekleyebilirsin ki ?

 

Bu siyasetçiler Karabük merkezinden sadece oy bekleyebilirler tabi. Yarın seçim geldiğinde aday olduklarında merkezinde oturmadıkları Karabüklülerden oy isteyecekler tabi. Vatandaşken pek bir hükmü olmayan, seçmenken  kıymet gören Karabüklüler de yarın aday olup karşısına geleceklere ikametgahlarını bir sorsunlar bari.

Neyse…

Başkan Altınöz ziyarete geldiğinde kendisine de sordum.’ Başkan sen Karabük merkezinde oturuyorsun, altındaki arabanın plakası da 78… Araç  plakası 78 olmayan, Karabük merkezinde oturmayan siyasiler- yöneticiler konusunda ne düşünüyorsun ?’ diye.

Başkan Altınöz,  ‘O konular da hiçbir yorum yapmıyorum,  o konulara   beni çekme lütfen.’ dedi.

Olsun, bu vesileyle  ben  bir kez daha gündeme getirmiş olayım. Karabük Merkezinde yöneticiler oturmazsa Karabük Merkezinden afedersiniz bir cacık olmaz. Ölü kent olarak kalmaya, Karabük merkezinde oturmayanlara oy vermeye devam eder.

 

Kent Meydanı’na Basın Evi Yapılacak Mı ?

Valla kimse kusura bakmasın  ara ara bu konuyu yazacağım, hatırlatacağım. Karabük Milletvekili Niyazi Güneş, Kent Meydanı’na bir BASIN EVİ kuralım, demişti. Söz ağızdan çıkanca siz sözünüzün esiri olursunuz, denilir.

Söz milletvekili olarak verildi. Onun için şimdi ve ara ara sormaya devam edeceğim. Bağcı dövmek değil, üzüm yemek için sormaya devam edeceğim.

Sayın Güneş, Bakanlığın projesinin içine BASIN EVİ de eklettirdi mi acaba ?

Bu konuda Bakanlıkla bir çalışma yaptı mı ?

Karabük’te Cumhur İttifakı

Baktığınızda Karabük Milletvekilleri – Karabük Belediye Başkanı – Ak Parti – MHP İl Başkanı birlikte hareket ediyorlar.

Gerçi MHP İl Başkanı Karabük’te yok zaten, ama olsun dışarıdan destek oluyordur o da.

Karabük’teki birilerinin değil, Karabük’ün – Karabüklünün  hep kazanması için birlikte karar alıyorlar, birlikte karar veriyorlar, uyum içinde çalışıyorlar.  Karabük’ü birlikte dizayn ediyorlar…

Yani Karabük’te planlar – projeler  bitsin, birileri değil Karabük ihya olsun diye birlikteler…

Cumhur İttifakı ruhu anlamında böyle olması lazım zaten.

Peki, o zaman Karabük kazanıyor değil mi ?

Yani, o zaman Karabük hep kazanıyor olmalı öyle değil mi ?

Peki; öyle mi ?

Öyle değil mi ?

Yazarın önceki yazıları için, BURAYI TIKLAYINIZ

Yorumlar

  1. Promosyon noldu

    Promosyon noldu sordun mu

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Safranbolu Belediyesi seralarında 200 bin çiçek yetiştirildi

Anadolu Ajansı
Yayın: 26.04.2024 16:48
Paylaş:
A+ A-

KARABÜK (AA) – Safranbolu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, seralarda 200 bin çiçek yetiştirdi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, modern tarım tekniklerini kullanan uzman ekipler, çeşitli çiçek türlerinin üretimini başarıyla tamamladı.

Yetiştirilen çiçekler arasında kadife çiçeği, gül, çuha, sardunya, petunya ile begonya gibi popüler ve yerel çiçek türleri bulunuyor.