Olası Bir Erken seçimde aday olmayı düşünmüyorum

Olası Bir Erken seçimde aday olmayı düşünmüyorum

Yayın: 20.08.2015 10:53
Paylaş:
A+ A-

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili yapılacak olan erken seçimde milletvekili adayı olmayı düşünmediğini ifade etti.

Başkan Vergili “Şahsım olarak adaylık düşünmüyorum ama genel merkezimiz adaylık konusunda talimat verirse, hayır deme gibi bir şansımız yok” dedi.

Başkan Vergili olası erken seçimde milletvekili adayı olup olmayacağı belirterek yaptığı değerlendirmede, “Benim şu andaki kararım milletvekili adayı olmamak. Önümüzdeki günler ne getirir onunla ilgili net bir şey söyleyemem. Daha önceden de ifade ettiğim gibi bazı kararlar bizi aşar. Milletvekili adayı olup olmayacağım konusunda bir açıklama yapmam daha çok erken olur. Benim amacım Karabük’te başlamış olduğum işleri tamamladıktan sonra belediye başkanlığını yeni kuşaklara devretmektir”

İL BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM

Bir basın mensubunun MHP İl Başkanı Burhanettin Arslan’ın erken seçimde milletvekili adayımız Rafet Vergili şeklinde yaptığı açıklama hatırlatılması üzerine Başkan Vergili “Ben il başkanımızın yapmış olduğu açıklamayı duymadım ve hiçbir yerde okumadım kendisi öle bir şey düşünmüş ise ben kendisine teşekkür ediyorum. Ben il başkanımızın açıklamalarını bilmiyorum, şu anda mevcut milletvekilimiz var. Milletvekilimiz ben adayım devam ediyorum dedikten sonra, ben milletvekilimizin yanındayım. Ben zaten aday değilim, aday olmayı da düşünmüyorum” dedi.

HEP BERABER GÖRECEĞİZ

Ak Parti Genel Başkanı Mehmet Ali Şahin’in Karabük’ten milletvekili adayı olması halinde siz adaymısınız şeklindeki soruyu da cevaplayan Başkan Vergili “Bu konu genel merkezimizin doğrultusunda gelişen bir konu olur. Mehmet Ali Şahin Bey’de Karabük’ten tekrar aday olursa hiçbir dengeyi değiştiremeyeceğini hep beraber göreceğiz. Benim adaylığım olsa da olmasa da, Karabük’te hiçbir dengeyi değiştiremeyeceğini hep beraber göreceğiz.”

Son bölümde Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezinin milletvekili adayı olacaksınız şeklinde bir talimat vermesi üzerine nasıl hareket edeceksiniz şeklindeki soruya Başkan Vergili “Genel Merkez milletvekili adayı olacaksınız diye bir görev verdiği zaman, hayır diyemeyiz. Ama biz izah ederiz, şunları yapacağız bunları yapacağız diye. Genel merkezin vermiş olduğu talimatlara tüm siyasi partiler uymak zorundadır” açıklamalarına yer verdi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Safranbolu Belediyesi seralarında 200 bin çiçek yetiştirildi

Anadolu Ajansı
Yayın: 26.04.2024 16:48
Paylaş:
A+ A-

KARABÜK (AA) – Safranbolu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, seralarda 200 bin çiçek yetiştirdi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, modern tarım tekniklerini kullanan uzman ekipler, çeşitli çiçek türlerinin üretimini başarıyla tamamladı.

Yetiştirilen çiçekler arasında kadife çiçeği, gül, çuha, sardunya, petunya ile begonya gibi popüler ve yerel çiçek türleri bulunuyor.