Ovacık KHGB, 1. Olağan Meclis toplantısı yapıldı

Ovacık KHGB, 1. Olağan Meclis toplantısı yapıldı

Yayın: 04.06.2018 23:02
Paylaş:
A+ A-

Ovacık Köylere Hizmet Götürme Birliği 2018 yılı 1.Olağan Meclis Toplantısı Öğretmen Hasan Denli Kültür Evinde Kaymakam Mehmet Zahid Doğu Başkanlığında yapıldı.

Toplantıya; İl Genel Meclis Üyeleri Muharrem Öter ve Recep Başdağ , Birlik Müdürü Yusuf Özyavuz, İlçe Özel İdare Müdürü Talha Durum ve 42 köy muhtarı katıldı

Gündem maddeleri okunarak saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan toplantıda, 2017 yılı faaliyet raporu ile birliğin gelir ve gider kesin hesabı okunarak Birlik Meclisi tarafından oy birliği ile kabul edildi.

Toplantıda; 2018 yılı KÖYDES programında yapılacak işlerinde (yol, kilit, parke, su v.b) bilgilendirmesi yapıldı. Ayrıca köy muhtarları arasında yapılan seçimle Köylere Hizmet Götürme Birliği Muhtar üyelerinden açık oylamayla yapılan seçim sonrası oybirliğiyle asil üyeler Sofuoğlu Köyü Muhtarı Mehmet Baş ve Anbarözü Köyü Muhtarı Yakup Aktaş’ın görevlerinin devam etmesi yönünde yedek üyeliğe ise Soğanlı Köyü Muhtarı Bayram Yüksel ve Belen Köyü Muhtarı İsmail Balcıoğlu’nun seçilmesi iradesi beyan edildi. Dilek ve temennilerin ve toplu fotoğraf çekimin ardından Birlik Meclis toplantısı sona erdi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Safranbolu Belediyesi seralarında 200 bin çiçek yetiştirildi

Anadolu Ajansı
Yayın: 26.04.2024 16:48
Paylaş:
A+ A-

KARABÜK (AA) – Safranbolu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, seralarda 200 bin çiçek yetiştirdi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, modern tarım tekniklerini kullanan uzman ekipler, çeşitli çiçek türlerinin üretimini başarıyla tamamladı.

Yetiştirilen çiçekler arasında kadife çiçeği, gül, çuha, sardunya, petunya ile begonya gibi popüler ve yerel çiçek türleri bulunuyor.