Özbakır; “Filyos Projesi Bir Ay Sonra Başlıyor”

Özbakır; “Filyos Projesi Bir Ay Sonra Başlıyor”

Yayın: 02.05.2016 10:13
Paylaş:
A+ A-

Geçtiğimiz hafta Karabük-Zonguldak demir yolu açılış töreni için önce Karabük’e, ardından ise Zonguldak’a giden Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme bakanı Binali Yıldırım’ın Zonguldak ziyareti esnasında Filyos limanı ile ilgili bakan Yıldırım ile yaptıkları görüşmeyi değerlendiren AK Parti Zonguldak milletvekili Hüseyin Özbakır,Filyos liman projesi için 1 ay içinde kazma vurulacağını bildirdi.

Karabük İlini ve KARDEMİR A.Ş’yi de yakından ilgilendiren Filyos projesi ihalesinin yapıldığını ve bir ay içinde kazma vurulacağını belirten AK Parti Zonguldak Milletvekili Hüseyin Özbakır, “Filyos Projesiyle ilgili ihale 585 milyon TL’ye yapıldı. Bir ay içinde kazma vurulacak. Bana 10 gün içinde denildi ama ben bir ay diyorum. Bir ay sonra limanla ilgili kazma vurulacak ve oraya hareket gelecektir. Bu çalışma sonrasında da insanlarımız da orada çalışmaya başlayacak. Bakanımızla mevcut problemleri konuştuk. Kilimli’den sonra 822 milyon TL’lik bir ihale ile sahil Bartın’a bağlanacak. Mithatpaşa Tüneli’nin karşısından doğru Ilıksu’ya bağlanacağız. Biraz zaman alacak ama Zonguldak kısa zamanda rahatlayacak” şeklinde konuştu.

5 kişi görüş bildirdi

  1. Gönderen

    Kazmayı vurup devamı seneye mi diyecekler? Bütçede Filyos limanı için kaç lira ödenek ayrılmış? Hiç kimse bundan bahsetmiyor. Ödenek yoksa müteahhit biraz balon uçurur, havaya cıvıl cıvıl yaldızlı kağıt savurur, birkaç metreküp beton atar sonra “hadi bana eyvallah!” deyip ceketini alıp gider….

  2. metin sarpkaya

    bu kadar önemli bir proje karadenizi ve bölgenin insanlarını ticaretle tanıştıracak ama hükümet pek agırdan alıyor

  3. yatırımcı

    Kardemir böyle bol kepçeden çuvalla belli bir kaç kişiye saçar savurur ondan sonra da göstermelik olarak çay kaşığıyla geri almaya çalışıp satınalma yaparken bir iş için ikiyüz firmadan teklif isterler. Dostlar alışverişte görsün. Hem hani toplam kalite felsefesi vardı. Toplam kaliteye göre milyon tane tedarikçiyle mi çalışılması lazım acaba? 2016 yılında 1990 ların modası geçmiş çağdışı alım satım politikaları. Bu kadrodan ne beklenir ki zaten?

  4. inanc

    Syn m.sahin iki dönem once verdiği sözleri tutmak yerine (liman,ddy arazileri,Eflani cam Fab,kalkınmada öncelikli il,teşvikler ….vb.) çelik ise köylüsunu atmakla uğraşıyor.

  5. metin sarpkaya

    bu projeyi yakından takip ediyorum şimdilik laf ve sözlerde umarım kısa zamanda başlar ayrıca hükümetin ve bölgenin sevdiği mehmet ali şahin varken

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Görele’de “Aynalı Çarşı” adlı tiyatro oyunu sahnelendi

Anadolu Ajansı
Yayın: 29.03.2024 00:48
Paylaş:
A+ A-

GİRESUN (AA) – Giresun'un Görele ilçesinde 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin destansı mücadelesinin anlatıldığı “Aynalı Çarşı” adlı tiyatro oyunu sahnelendi.

Uğur Bilgi'nin yönettiği, eğitmenliğini ise Nur Tuba Bankoğlu'nun yaptığı oyunda Görele Anadolu Lisesi öğrencileri rol aldı.

Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi'nde sahnelenen oyunu izleyen Belediye Başkan Vekili Hediye Dülger, öğrencilerin Çanakkale'de yaşanan destansı mücadelenin ruhunu salona en iyi şekilde yansıttıklarını söyledi.

Dülger, öğrencileri tebrik ederek, çeşitli hediyeler verdi.