Polat; Hastanemiz Her Geçen Gün İvme Kazanıyor

Polat; Hastanemiz Her Geçen Gün İvme Kazanıyor

Yayın: 11.08.2015 10:09
Paylaş:
A+ A-

Karabük Eğitim ve Araştırma hastanesinde kadın doğum ve fizik tedavi alanlarında sıkıntılar yaşandığı şeklinde gelen haberlerle ilgili hastane yöneticisi Doç.Dr.Alaattin Polat bilgiler aktardı.

Konu ile ilgili sorularımızı yanıtlayan başhekim Polat, “öncelikle hastanemizin her geçen gün önemli ölçüde ivme kazandığını söyleyebilirim.Ekibimizle birlikte göreve başladıktan sonra gece gündüz demeden Karabük’e hizmet etme gayretindeyiz.Tabi ki zaman zaman bir dizi sıkıntı çektiğimiz bir gerçektir.Özellikle şuan kadın-doğum branşında uzman doktorumuz yok.Yine fizik tedavi noktasında yaşanan yoğunluk nedeniyle bazı aksaklıklar yaşanıyor diyebiliriz.Ancak tabi ki de bizim görevimiz bu eksiklikleri gidermek.AK Parti milletvekillerimiz ve yöneticilerimizde bizlere ellerinden gelen desteği veriyorlar” dedi.

Hastanenin günde 5-6 bin civarında poliklinik yaptığına dikkat çeken Doç.Dr.Alaattin Polat, “Bu hastanenin verdiği hizmet sadece Karabük ile sınırlı değil. Çevre İl ve İlçelerden de çok sayıda hastalara bakıyoruz. Sektörde Aile hekimleri birinci,devlet hastaneleri ikinci ve bizler gibi eğitim araştırma hastaneleri üçüncü kademede hizmet veriyor.Bu nedenledir ki Karabük’e ikinci kademe diye adlandırılan bir devlet hastanesi gerekli ve bunun için de çalışmalar sürüyor.Böyle bir hastane yapıldığında burası daha önemli hastalara bakacak ve daha sağlıklı hizmet verecek.Tabi ki fiziki mekan ve yatak sorunumuz da böylelikle çözülmüş olacak” şeklinde bilgilere verdi.

Polat ayrıca,son teknoloji cihazlarla çok daha önemli hizmet verdiklerini de ifade ederek, özellikle EMAR tanımlanan filmlerin çekiminde ki sıkıntıların da büyük ölçüde giderildiğini belirterek, “hastanemiz belirli bir noktaya ulaştı.Bizim amacımız buraya gelen insanlarımıza en iyi hizmeti sunmak ve buradan memnun ayrılmalarını sağlamak.Ekibimle birlikte gece gündüz demeden çalışıp çok daha iyi duruma gelerek halkımıza çok daha iyi hizmet vermeye devam edeceğiz” dedi.

Yorumlar

  1. Ahmet

    Ya Nasıl ivme kazanıyor anlamadım ben. Günlerdir gidiyorum kadın doğuma muayne olamadım. Ultrasona Mr haftalar sonrasına randevu ancak alabiliyoruz.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Tokat Belediye Başkanı Yazıcıoğlu mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi

Anadolu Ajansı
Yayın: 18.04.2024 04:48
Paylaş:
A+ A-

TOKAT (AA) – Tokat Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.

Belediye Sosyal Tesisleri'nde gerçekleştirilen etkinlikte Yazıcıoğlu, mahalle muhtarlarıyla buluştu.

Yeni dönemin herkese hayırlı olmasını dileyen Yazıcıoğlu, “Süreç yeni başlıyor, amacımız Tokat'ımıza hizmet etmek. Biz bu değişimi savunurken Tokat'ımızın temel sorunları üzerinde durduk. Bu temel sorunların başında kentsel dönüşüm geliyor, Tokat'ın trafiği geliyor, toplu ulaşım geliyor.” dedi.

Tokat'a hizmetin bir ekip işi olduğunu söyleyen Yazıcıoğlu, “Siz bu ekibin en değerli parçasısınız. Temel sorunlarımızı ve mahallelerimizin sorunlarını çözmek için sizlerle birlikte hızlıca adım atacağız. Bayram dolayısıyla bu pazartesi günüyle startı vermiş olduk. Tokat'ın seçim döneminde de hep uyum içinde çalışmaktan bahsetmiştim. Bu seçimi nezaketi olanlar kazandı. Aynı nezaket ve uyum içerisinde siz değerli muhtarlarımızla çalışacak, Tokat'ımızı en iyi yerlere taşıyacağız. Tokat'ımız hem mutedil hem de kin tutmayan bir şehir. Rahmetli babam çok büyük emek vermiş, parlatmış ve Tokat'ı dünyaya tanıtmış. Ben de babamın bıraktığı yaşta Tokat'ı devraldım. Ben herkesin belediye başkanıyım. Bizim makamımız hizmet makamı olacak naz makamı olmayacak. Tüm mahallelerimize aynı hizmeti götürmeye gayret edeceğiz. Kapımız her daim herkese açık.” diye konuştu.

Tokat Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Gökrem, Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu'nu tebrik ederek, görevinde başarılar diledi.