Polis Hastanede Yatan Çocukları Unutmadı

Polis Hastanede Yatan Çocukları Unutmadı

Yayın: 24.04.2022 14:56 |Güncelleme: 25.04.2022 05:44
Paylaş:
A+ A-

Karabük İl Emniyet Müdürlüğü 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesinde çeşitli hastalıklar nedeniyle yatan çocukları unutmadı. Çocukları ziyaret eden polisler onlara çeşitli hediyeler verdi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramında polis abi ve ablaları Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesinde çeşitli nedenlerle tedavi gören hasta çocukları unutmadı.

İl Emniyet Müdürü Sırrı Tuğ geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız her şeyin iyisine layık olduğunu belirterek “Dünyada tek çocuk bayramı olan Çocuk bayramında geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız her şeyin iyisine laiktir. Bayramlarını tedavileri nedeniyle kutlayamayan çocuklarımızın teşkilat olarak gidip bayramlarını kutladık. Ziyaretimizi personelimiz ile birlikte, Polis Eşleri Derneği Karabük Şube Başkanımız Aysel Tuğ ile birlikte Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi görmekte olan çocuk hastalarımızı ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulunduk. Onların bu günlerinde biraz mutlu olmalarını sağlamanın yanı sıra hediyelerimizi kendilerine takdim ettik. Onların yüzlerinde o mutluluk her şeye değer. Vatanını ve milletini seven o güzel ülkemizi muasır medeniyet seviyesinin üstüne çıkarak olan bu pırlanta gibi çocuklarımıza bizler teşkilat olarak her zaman yanlarında olduk, olmaya devam edeceğiz. Çocuklarımızın bayramını kutlar, Cenabı Allah tan kendilerine acil şifalar dileriz” dedi

İl Emniyet Müdürü Sırrı Tuğ “ziyarette heyetimize Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Nihat Yılmaz da eşlik ederken, başta Başhekimiz olmak üzere tüm hastane personeline ilgi ve alakadan dolayı teşkilat adına teşekkür ettiğini” sözlerine ekledi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Biletbayisi.com kış sezonu uçuş verilerini paylaştı

Anadolu Ajansı
Yayın: 19.03.2024 12:24
Paylaş:
A+ A-

İSTANBUL (AA) – Biletbayisi.com, kış sezonu uçuşlarına ait verilerini açıkladı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, geçen yıl aralık, 2024 Ocak ve Şubat aylarına ait uçuş istatistikleri, kış sezonu uçuşlarında geçen yıla göre yüzde 25'lik bir artış gösterdi.

Seyahat sektörü salgın sonrası toparlanmaya başladı ve insanların seyahat etme isteklerinin artış oldu. İstatistiklere göre yurt içi bilet satışlarında geçen yıla kıyasla yüzde 25, yurt dışı bilet satışlarında ise yüzde 20 artış gerçekleşti. Bu artış en çok Antalya, Bodrum ve İzmir gibi tatil destinasyonlarında gözlemlendi.

En yoğun seyahat günleri 23 aralık, 31 aralık ve 1 ocak tarihleri olurken, yılbaşı ve sömestr tatilinin bir araya gelmesi bu tarihlerdeki yoğunlukta etkili oldu. Ayrıca, artan akaryakıt ve döviz kurundaki dalgalanmalar uçak biletleri fiyatlarında artışa neden oldu. Ortalama yurt içi uçak bileti geçen yıla göre yüzde 15 yükselirken, yurt dışı uçak bileti fiyatları ise yüzde 10 artış gösterdi.

Bilet kullanıcılarının yüzde 65'ni aileler, yüzde 15'ni iş seyahatinde olanlar, yüzde 20'sini de turistler oluşturdu. Kış sezonunun yurt içi popüler destinasyonları İstanbul, Antalya, Ankara, İzmir ve Erzurum, popüler yurt dışı destinasyonlar ise Almanya, Hollanda, Azerbaycan, İran ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti oldu.

Biletbayisi.com, kış sezonu uçuşlarında da kullanıcılarına birçok avantaj sundu. Özellikle kış aylarında sıkça yaşanan hava muhalefeti ve uçuş iptalleri göz önüne alındığında, biletbayisi.com'un sunduğu uçuş iptal ve değişikliği kolaylığı büyük önem taşıyor. Ayrıca, şirketin hızlı ve güvenli bilet iade hizmeti de kış sezonu uçuşlarında kullanıcıların aklını rahatlatıyor.

​​​​​​​