Polis sevgilisinin beylik tabancasını bir anda alıp kafasına sıktı

Polis sevgilisinin beylik tabancasını bir anda alıp kafasına sıktı

Yayın: 18.08.2018 16:44
Paylaş:
A+ A-

Karabük’te, iddiaya göre tartıştığı evli polis sevgilisinin beylik tabancasını başına dayayarak ateş eden Pınar E. (39) kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Olay, dün gece saatlerinde Yeşil Mahalle’de bir apartmanda meydana geldi. İddiaya göre, Pınar E. (39), eşinden ayrı yaşayan sevgilisi polis memuru E.G.’nin evinde tartışmaya başladı. Devam eden tartışma sonrası Pınar E., kavga ettiği polis sevgilisinin beylik tabancasını başına dayayıp bir anda ateşledi. E.G., durumu hemen 112 ekiplerine ardından ise meslektaşlarına bildirdi.

Haber verilmesiyle olay yerine gelen 112 ekiplerince Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Pınar E. yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Polis memuru E.G. ise gözaltına alındı.

Geniş çaplı soruşturma başlatıldı

Apartman sakinleri sevgililerin sürekli kavga ettiklerini söylerken, olayın yaşandığı daireye gelen Cumhuriyet Savcısı geniş çaplı bir soruşturma başlattı. Kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden Pınar E.’nin kırmızı alanda bekletilen cansız bedeni ise ellerinden barut izi alınmasının ardından morga kaldırıldı.

Cumhuriyet Savcılığı ve Emniyet Müdürlüğü olayla ilgili soruşturmasını sürdürüyor.

Yorumlar

  1. ibogemici

    Kesinlikle intihar ettiğine inanmıyorum. intihar edecek biri değil.hayat dolu,kendine güvenen, özgüvenli biriydi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Samsun’da firari hükümlü uyuşturucuyla yakalandı

Anadolu Ajansı
Yayın: 02.05.2024 00:48
Paylaş:
A+ A-

SAMSUN (AA) – Samsun'un Atakum ilçesinde düzenlenen operasyonda 12,5 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari, uyuşturucuyla yakalandı.

Bir ihbarı değerlendiren İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Yenimahalle'de A.T'ye ait ikamette yaptıkları aramada bir miktar sentetik uyuşturucu, 14 sentetik ecza hapı ile hassas terazi ele geçirdi.

Emniyete götürülen A.T'nin “uyuşturucu madde ticareti yapmak” suçundan 12 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu tespit edildi.

A.T'nin emniyetteki işlemleri sürüyor.