Reşat Çiğiltepe’nin İsmi Caddeye Verildi

Reşat Çiğiltepe’nin İsmi Caddeye Verildi

Yayın: 14.10.2020 21:45
Paylaş:
A+ A-

Milli Mücadele kahramanlarımızdan Reşat Çiğiltepe’nin adı Safranbolu Belediye Meclis Kararı ile yeni yapılan cadde de yaşatılacak.

Tarihimizde kahramanlığın, askerlik onurunun ve vatanseverliğin en önemli simgelerinden biri olan Reşat beyi hatırlamak ve hatırlatmak amacıyla Yazıköy Mevkiindeki  Şehit Astsubay Ömer Halis Demir Bulvarı ve Saka villaları arasındaki  20 metre genişliğindeki yeni açılacak imar yoluna ”Miray Reşat Çiğiltepe Caddesi” ismi verildi.

Konu ile ilgili açıklama yapan Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse ” Tarihimize destanlar yazdıran, etnik kimliklerimizle özgürce bu ülkede yaşamamızı sağlayan Kahramanlarımızı asla unutmamalı, saygı ve rahmetle anarak minnet borcumuzu bir nebze ödemeliyiz. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor, gazilerimizi de saygıyla anıyorum” ifadelerinde bulundu.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük’te uyuşturucu operasyonlarında 2 şüpheli yakalandı

Yayın: 26.04.2024 22:39
Paylaş:
A+ A-

Karabük’te düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında 2 şüpheli yakalandı.

İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince, Safranbolu ilçesi Toprakcuma köyünde, 1 şüphelinin üzerinde ve aracında yapılan aramada 109 uyuşturucu hap ele geçirildi.

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri de Bayır Mahallesi’nde M.G’nin evinde gerçekleştirdikleri aramada, 1,82 gram esrar ve hassas terazi buldu.

Şüpheliler hakkında adli işlem yapıldı.