Saadet Partisi İttifak Adaylarından Gazetemize Ziyaret

Saadet Partisi İttifak Adaylarından Gazetemize Ziyaret

Yayın: 16.04.2015 09:52
Paylaş:
A+ A-

7 Haziran genel seçimlerinde Saadet Partisi ve Büyük Birlik partisi ittifakı ile Saadet Partisi çatısı altında ittifak oluşturarak seçimlere girme kararı ile birlikte Saadet Partisi adayı Soner Malkoç ile Büyük Birlik Partisi adayı Dursun Kıraç dün gazetemize nezaket ziyaretinde bulundular.

Yapılacak seçimler için çalışmalarını hızlı bir şekilde başlattıklarını belirten ittifak adayları Soner Malkoç ve Dursun Kıraç,Saadet Partisi çatısı altında oluşan ittifak ile birlikte 7 Haziran’da gerçekleşecek seçimde baraj sorunu yaşanmayacağını belirterek,şu ana kadar yapılan çalışmalarda vatandaşlardan aldıkları izlenimin çok iyi olduğunu bildirdiler.

Seçimlere kadar İl genelinde çalınmadık kapı bırakmayacaklarını belirten adaylar,bu seçimin galibinin Saadet Partisi olacağını ifade ettiler.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Boyabat’ta iki engelliye müftülükçe engelli aracı alındı

Anadolu Ajansı
Yayın: 20.04.2024 16:48
Paylaş:
A+ A-

SİNOP (AA) – Sinop'un Boyabat ilçesinde müftülükçe iki engelliye akülü engelli aracı temin edildi.

İlçe Müftülüğü Şube Müdürü Bünyamin Çalışkan, gazetecilere, geride kalan ramazan ayında iki engellinin kendilerinden engelli aracı talep ettiğini söyledi.

Talepleri yerine getirmek için gerekli görüşmeleri yaparak vatandaşların isteklerinin yerine getirildiği vurgulayan Çalışkan, “Ramazan ayı sürecinde ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza gıda yardımı dağıtırken, bu iki vatandaşımızın akülü engelli aracı talebiyle karşılaştık. Bunun için de hayırsever vatandaşlarımızın bağışları ile iki akülü araç temin ettik. Kendilerine geçmiş olsun diyoruz. Hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

Çalışkan, akülü araçları müftülük binasında engellilere teslim etti.