Safranbolu Belediye Başkanı Aksoy’dan Tezsever’e Ziyaret

Safranbolu Belediye Başkanı Aksoy’dan Tezsever’e Ziyaret

Yayın: 13.04.2016 11:09
Paylaş:
A+ A-

Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy, Polis Haftası Nedeni İle İl Emniyet Müdürü Serhat Tezsever’i Ziyaret Etti.

Başkan Aksoy Polis haftası nedeni ile İl Emniyet Müdür Tezsever’i makamında ziyaret etti.

İl Emniyet Müdürlüğünde gerçekleşen ziyarette konuşan Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy; “Gece gündüz demeden 24 saat memleketimizin huzurunu korumak için çalışan polislerimizin polis gününü kutlamak ve teşekkür etmek için buradayız” dedi.

Sayın Müdürümüz geldiği günden bu yana huzur kenti olan Karabük’ümüzün huzurunu bozmak isteyenlere bir an bile göz açtırmadı. 50 binden fazla Üniversite öğrencisi olan İlimizde çok şükür hiçbir eylem olmadı, kentin huzurunu polisimiz bozdurmadı. Bu hususta ben kendilerine teşekkür ediyorum. Yine bütün dünyanın büyük dertlerinden birisi olana uyuşturucu konusunda ilimizi tertemiz bir kent haline getirdiler. Her alanda tedbirlerini zamanında alarak zehir tacirlerine Karabük’ü dar ettiler. Memleketim adına, gençler adına teşekkür ediyorum. İlimizi ve Safranbolu’muzu ziyaret eden misafirlerimize de kentimizi huzur içerisinde gezdirme fırsatını sağladıkları için de teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Emniyet Müdürü Serhat Tezsever ise “Öncelikle Sayın Başkanımıza bu nazik davranışlarından dolayı teşekkür ediyorum. Ben de Sayın Başkanımıza ne zaman ihtiyacımız olsa yanımızda olmasından dolayı teşekkür ediyorum. Dünya markası olan bir kentin aktif, başarılı, çalışkan bir Başkanı olarak hep görüyoruz. Bende bu vesile ile kendisine başarılı ve önemli çalışmalarından dolayı teşekkür ediyor, Allah işlerini rast getirsin diyorum” dedi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Trabzonspor, Konyaspor maçı hazırlıklarını sürdürdü

Anadolu Ajansı
Yayın: 28.03.2024 20:12
Paylaş:
A+ A-

TRABZON (AA) – Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında 3 Nisan Çarşamba günü deplasmanda TÜMOSAN Konyaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına devam etti.

Bordo-mavili futbolcular, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde teknik direktör Abdullah Avcı yönetimindeki antrenmanda iki grup halinde çalıştı.

İlk grupta yer alan futbolcular 19 yaş altı takımı ile maç yaparken, diğer gruptaki oyuncular ise salonda kuvvet çalışması gerçekleştirdi.

Takım, yarın yapacağı antrenmanla maçın hazırlıklarını sürdürecek.