Safranbolu EMİTT’e Hazır

Safranbolu EMİTT’e Hazır

Yayın: 28.01.2016 10:38
Paylaş:
A+ A-

Tarihi konakları, yerel lezzetleri, lokumu, safranı, SAKEM’ ile fuarın yine gözdesi hedefleyen Safranbolu EMİTT’e hazır.

Almanya, Arjantin, Azerbaycan, Bahreyn, Bulgaristan, Brezilya, Beyaz Rusya, Fransa, İngiltere, İtalya, İran, Hırvatistan, Hindistan, Güney Afrika, Gürcistan, Karadağ, Kuveyt, Küba, Kore, Makedonya, Maldivler, Malta, Mauritius, Mısır, Moğolistan, Letonya, Lübnan, Özbekistan, Rusya, Slovenya, Seyşeller, Tayland, Tunus, Vietnam, Yemen ve Yunanistan vb. gibi 71 ülkeden 5000’e yakın katılımcının hazır olacağı Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı ( EMITT ) Tüyap Fuar ve Kongre Merkezinde kapılarını 20. kez açacak.

Bu yıl özellikle Safranbolu’nun yöresel değerlerini ön plana çıkaracaklarını belirten Aksoy, “EMİTT dünyanın en büyük 5 turizm fuarından birisi. Biz bu yıl bölge ölçeğinde katılmaya devam ediyoruz. EMITT fuarının merkezinde Safranbolu var. Safranbolu’yu her alanda en iyi şekilde temsil edeceğiz. Her yıl açılış öncesi gösterilen ilgiden memnun olduklarını ve bu yıl da aynı ilginin artarak devam edeceğini düşündüğünü ifade ederken, Dünyada sayılı fuarlar arasında gösterilen EMITT’te Safranbolu her yıl yerini almakta ve büyük ilgi görmekte. Burada ilçemizde bulunan kültürel zenginlikleri, somut ve soyut miraslarımızı dünyanın dört bir tarafından gelenlere tanıtıyoruz. Fuar için aylar öncesinden çalışmalara başlıyor, görsel ve basılı sunumlar hazırlıyoruz. Örf ve adetlerimizi buraya getirdiğimiz ekiplerimiz ile katılımcılara sunuyoruz. İnşallah bu yılda ilçemizi başarı ile temsil edeceğiz” dedi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

AK Parti Karabük milletvekillerinden Belediye Başkanı Çetinkaya’ya ziyaret

Yayın: 20.04.2024 12:38
Paylaş:
A+ A-

AK Parti Karabük milletvekilleri Cem Şahin ve Durmuş Ali Keskinkılıç, Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya’yı ziyaret etti.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, milletvekilleri Şahin ve Keskinkılıç ile AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt, Karabük Belediye Başkanı seçilen Çetinkaya’ya hayırlı olsun temennisinde bulunarak, yeni görevinde başarılar diledi.

Çetinkaya da ziyaretten duyduğu memnuniyeti vurgulayarak, güzel temenniler için teşekkür etti.

Ziyarette, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyeleri ve eski AK Parti Karabük Milletvekili Mehmet Ceylan da yer aldı.