Safranbolu Sporda Başarıdan Başarıya Koşuyor

Safranbolu Sporda Başarıdan Başarıya Koşuyor

Yayın: 25.08.2021 21:10
Paylaş:
A+ A-

(Haber Merkezi)Hardoff Safranbolu Offroad Klübü pilotları, Denizli’de düzenlenen Türkiye Offroad Şampiyonası’ndan 4 kupa ile döndü.

Safranbolu Belediyesi’nin yarış araçlarının nakliyesine destek sağladığı ekip, katıldıkları S1, S3, S3 ve S4 klasmanlarında bir 1.’lik, bir 2.’lik ve iki de 3.’lük kazanarak, büyük bir başarıya imza attılar.

Yoğun iş temposu nedeniyle yarışları yerinde izleyemediğini ancak takip ettiğini ifade eden Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, “Başarılarından dolayı arkadaşlarımızı tebrik ederim. Safranbolu ismini, böylesi önemli bir platformda başarıyla temsil ettikleri için tüm ekibe teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Offroadun zor bir spor dalı olduğuna dikkat çeken Başkan Köse, şöyle devam etti: “Pilotlarımız zoru başararak ilçemize kupalarla döndüler. Bizler de onlar için elimizden geleni yapıyoruz, yapmaya devam edeceğiz. Her birini bir kez daha kutluyor, başarılarının devamını diliyorum.”

Pilotların kupa sıralaması ise şöyle:

S1 İkincisi – Şehmuz Oğuz & Selman Aybar,

S3 Birincisi – Engin Öztürk & Mehmet Özdemir,

S3 Üçüncüsü – Özgür Sarı & Harun Ulusoy,

S4 Üçüncüsü – Orhan Sakarya & Sercan Öztürk.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Safranbolu Belediyesi seralarında 200 bin çiçek yetiştirildi

Anadolu Ajansı
Yayın: 26.04.2024 16:48
Paylaş:
A+ A-

KARABÜK (AA) – Safranbolu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, seralarda 200 bin çiçek yetiştirdi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, modern tarım tekniklerini kullanan uzman ekipler, çeşitli çiçek türlerinin üretimini başarıyla tamamladı.

Yetiştirilen çiçekler arasında kadife çiçeği, gül, çuha, sardunya, petunya ile begonya gibi popüler ve yerel çiçek türleri bulunuyor.