Safranbolu’da Elif Köse Rüzgarı Esiyor

Safranbolu’da Elif Köse Rüzgarı Esiyor

Yayın: 07.02.2019 20:14
Paylaş:
A+ A-

Safranbolu CHP Belediye Başkan Adayı Elif Köse, Safranbolu Atamerkez Esnaflarına, Hasan Doğan Sevgi Evleri’ne ve Yenimahalle Aile Sağlığı Merkezi’ne ziyaret gerçekleştirdi.

Ziyarette Safranbolu halkından büyük ilgi gören Köse’ye kadın destekçisi tarafından Safran Çiçeği rengini temsil eden fular hediye edildi.

Sıcak ve samimi davranışları ile halktan büyük bir ilgi gören CHP Safranbolu belediye başkan adayı Elif Köse, ziyareti sırasında şehir merkezinde yapacağı düzenlemeleri ve halkın yaşantısını kolaylaştırmak için yapacaklarını anlattı. Safranbolu halkının kendisine yetki verip Belediye Başkanı Seçildiği takdirde “Hem Kadın olmanın hem de Mimar bir başkan olmanın farkındalığını tüm halkımız hizmetlerimizle görecektir.” dedi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük’te uyuşturucu operasyonlarında 2 şüpheli yakalandı

Yayın: 26.04.2024 22:39
Paylaş:
A+ A-

Karabük’te düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında 2 şüpheli yakalandı.

İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince, Safranbolu ilçesi Toprakcuma köyünde, 1 şüphelinin üzerinde ve aracında yapılan aramada 109 uyuşturucu hap ele geçirildi.

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri de Bayır Mahallesi’nde M.G’nin evinde gerçekleştirdikleri aramada, 1,82 gram esrar ve hassas terazi buldu.

Şüpheliler hakkında adli işlem yapıldı.