Sağlık ve Milli Eğitim Alanında Güzel Yatırımlarımız Var

Sağlık ve Milli Eğitim Alanında Güzel Yatırımlarımız Var

Yayın: 10.08.2015 10:17
Paylaş:
A+ A-

İl Özel İdare Genel Sekreteri Mehmet Uzun, son 7-8 yıla oranla en yoğun ihale dönemini yaşadıklarını ifade ederek, “ Ödenekler konusunda ciddi bir katkı sağlandı. Sağlık ve Milli Eğitim alanında çok güzel yatırımlarımız sürüyor” dedi.

Uzun yaptığı açıklamada; “5000 Evler bölgesine yapılacak olan Sağlık kompleksi alanının ihalesini yaptık ve yer teslimini gerçekleştirdik. Bunun yanında aynı bölgeye 112 Acil binası için proje ihalesine çıktık. Yakında yine Devlet Hastanesinin bulunduğu alan yıkılarak yerine güzel modern Ağız Diş Sağlığı Hastanesi yapılacak. Bunun şartnameleri geldi. İhaleye çıkacağız. Yortan’da ÇPL ihalemiz yapıldı ve devam ediyor. Ovacık’ta 16 derslik ÇPL ihalesini yaptık itiraz süresi bekleniyor. Ovacık’ta Gençlik Merkezi inşaatı devam ediyor. Safranbolu’da 32 derslik büyük bir İmam Hatip Lisesi ihalesi yapıldı ve temel atma aşamasına geldi. Halk Eğitim Merkezi binasının yeniden ihalesi yapıldı ve yer teslimi yapılarak önümüzdeki hafta çalışmaları başlayacak. Şuan kurumda arkadaşlarımız yoğun bir çalışma yapıyor. Diğer yandan Keltepe bölgesine yapılacak olan Kayak merkezinin ihalesi ise Gençlikspor Genel Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilmişti. Bizde Özel İdare olarak buranın yolu için çalışmalara başladık. İki dozer ile çalışmalarımız devam ediyor. Bir terslik olmazsa 7-8 kilometre yolu açtık. Eylül 15’e kadar müteahhit firmanın malzemeleri geleceği için çalışmalarımızı o zamana kadar tamamlayacağız” şeklinde bilgilere yer verdi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük’te Asayiş ve Güvenlik Toplantısı Yapıldı

Yayın: 28.03.2024 14:52
Paylaş:
A+ A-

Karabük’ün İlçelerinde yürütülen; güvenlik ve asayiş hizmetleri, yatırımlar, sunulan kamu hizmetleri ve ilçelerin genel durumunun gözden geçirildiği Vali Yardımcıları ve Kaymakamlar Toplantısı, Valilik Toplantı salonunda Vali Mustafa Yavuz başkanlığında gerçekleştirildi.

Vali Mustafa Yavuz, toplantıda yaptığı değerlendirmede; Karabük’ün huzuru ve güvenliğinin sağlanması adına devletin  tüm kurumlarıyla 24 saat görevinin başında olduğunu belirterek,  “Hukuk kuralları içerisinde suç ve suçlularla mücadele kararlılıkla devam edecek.  Bundan böylede tüm kurumlarımızla işbirliği ve koordineli şekilde ilimizde kamu düzeni ve güvenliğinin sağlanacağından tüm Karabüklü hemşehrilerimizin şüphesi olmamasın” dedi. Toplantı, Kaymakamlar tarafından ilçelerde başta asayiş ve güvenlik hizmetleri olmak üzere yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verilmesi ve görüş alıverişinde bulunulmasının ardından sona erdi. (Halil Kızılyer)