Sevgi Evlerindeki Çocuklar Vali Alimoğlu’nu Ziyaret Etti

Sevgi Evlerindeki Çocuklar Vali Alimoğlu’nu Ziyaret Etti

Yayın: 13.05.2015 09:48
Paylaş:
A+ A-

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığına bağlı Safranbolu Sevgi Evlerinde kalan öğrenciler Vali Orhan Alimoğlu ve eşi Rana Alimoğlu’nu Vali Konağında ziyaret etti.

Anneler günü dolayısıyla sevgi evlerinde kalan çocuklar tarafından Rana Alimoğlu’na çiçek verildi. Öğrenciler ile yakından ilgilenen Vali Orhan Alimoğlu ve eşi Rana Alimoğlu çocuklarla sohbet ederek onlara çeşitli hediyeler verdiler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Orhan Alimoğlu, Sevgi Evlerinde kalan çocukların topluma yararlı ve özgüvene sahip birey olarak yetişmeleri için devletin her türlü imkânı kendilerine sağladığını ifade ederek, devletimizin kıymetini bilen, milli özelliklerimize sahip güzel insanlar olarak yetişmeleri temennisinde bulunarak misafirlerini uğurladı.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Samsun’da firari hükümlü uyuşturucuyla yakalandı

Anadolu Ajansı
Yayın: 02.05.2024 00:48
Paylaş:
A+ A-

SAMSUN (AA) – Samsun'un Atakum ilçesinde düzenlenen operasyonda 12,5 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari, uyuşturucuyla yakalandı.

Bir ihbarı değerlendiren İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Yenimahalle'de A.T'ye ait ikamette yaptıkları aramada bir miktar sentetik uyuşturucu, 14 sentetik ecza hapı ile hassas terazi ele geçirdi.

Emniyete götürülen A.T'nin “uyuşturucu madde ticareti yapmak” suçundan 12 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu tespit edildi.

A.T'nin emniyetteki işlemleri sürüyor.