Soba Faciası İki Can Daha Aldı

Soba Faciası İki Can Daha Aldı

Yayın: 14.11.2015 12:12
Paylaş:
A+ A-

Geçtiğimiz gün Karabük’te meydana ve aynı aileden karı kocanın hayatını kaybetmesine neden olan sona faciasından sonra bir soba faciası haberi de Safranbolu İlçesinden geldi. Safranbolu İlçesinde kömür sobasından sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen yaşlı çift hayatını kaybetti.

Safranbolu İlçesine Bağlı Yeni Mahalle Özgür Sokakta bir evde yaşayan Ahmet Şevket Ballıoğlu (82) ve eşi Hatice Ballıoğlu (70) telefonla arayan çocukları, Babası ve annesinin telefona cevap vermemeleri sonucu durumdan şüphelenerek eve geldi. Evin zilini defalarca çalan çocukları , kapıyı açan olmayınca eve anahtarla girdi. Anne ve babasının cansız bedeniyle karşılaşan çocukları sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Ballıoğlu çiftinin hayatını kaybettiğini belirledi. Karabük Emniyet Müdürlüğüne bağlı Olay Yeri İnceleme ekiplerinin evde yaptığı aramada Ballıoğlu çiftinin kömür sobasından sızan karbonmonoksit gazından hayatını kaybettiğini belirledi.

Cumhuriyet Savcısının yaptığı incelemelerin ardından Ahmet Şevket ve Hatice Ballıoğlu çiftinin cesetleri otopsi için Safranbolu Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük’te uyuşturucu operasyonlarında 2 şüpheli yakalandı

Yayın: 26.04.2024 22:39
Paylaş:
A+ A-

Karabük’te düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında 2 şüpheli yakalandı.

İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince, Safranbolu ilçesi Toprakcuma köyünde, 1 şüphelinin üzerinde ve aracında yapılan aramada 109 uyuşturucu hap ele geçirildi.

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri de Bayır Mahallesi’nde M.G’nin evinde gerçekleştirdikleri aramada, 1,82 gram esrar ve hassas terazi buldu.

Şüpheliler hakkında adli işlem yapıldı.