“Şu An İtibarı İle Ortaya Çıkmış İsim /İsimler Yok…”

“Şu An İtibarı İle Ortaya Çıkmış İsim /İsimler Yok…”

Yayın: 14.09.2020 21:12
Paylaş:
A+ A-

Geçtiğimiz yıl ertelenen, MHP İlçe ve İl Kongreleri süreci başlıyor. MHP İl Başkanı Uzman Hekim Adem KAR Parti içinde görüşmelerini sürdürüyor ve MHP’YE yakın çevreler “Sayın KAR henüz kesin kararını vermemiş görünüyor. Ancak,yeniden İl Başkan Adayı olma ihtimali çok daha yüksek. Sayın Adem KAR’IN tek handikabı Karabük dışında olması. Merkez İlçe Başkanlığı içinde ortaya çıkmış bir isim yok..” görüşlerini dile getiriyorlar.

Geçtiğimiz yıl ertelenen MHP İlçe ve İl Kongreleri süreci 27 eylül itibarı ile başlıyor ve Partiye yakın çevreler “Şu an itibarı ile ben şu kademeye Aday olmayı düşünüyorum diyen kimse yok.Yalnızca Yenice İlçesinde iki liste yarışabilir.İlçe ve İl Kongrelerinde iki veya daha fazla listenin yarışmasına MHP Genel Merkezi de pek sıcak bakmıyor.O nedenle Yenice İlçesinde ki durum da ikna ile çözülür kanaati taşıyoruz..” diyorlar.

Bu arada MHP Karabük İl Başkanı Uzman Hekim Adem KAR Partinin kanaat önderi konumunda olan isimlerle görüşmeler yaptığına işaret edilerek “Sayın KAR büyük bir ihtimalle İl Başkanlığına devam etmeyi isteyecek.Bunun için,yine/yeniden İl Başkan Adayı olacaktır.Öte yandan,MHP Çevrelerinde ismi çokça duyulan,Karabük’ün önemli bir Sanayicisi de,Sayın Adem KAR’IN listesine girerek,daha sonra ki görev bölümünde İl Başkan Yardımcılığına getirilecek, gibi bir formül dillendiriliyor.Böyle bir formül ne derece doğru ve geçerli olur birlikte göreceğiz..” yolunda bilgiler veriliyor.

Öte yandan,MHP İçeresin de “Merkez İlçe Başkanı,diğer bir sağ Partiden geldi,Ülkücü kökenli değil,İl Başkanı da aynı durumda.Son günlerde üzerinde durulan ve İl Yönetim Listesine alınarak İl Başkan Yardımcılığına getirilmesi düşünülen isim de ayrı durum da.İl Başkanı Sayın Adem Kar Karabük dışında olunca,ortaya O Sanayici ismin de facto İl Başkanlığı,gölge İl Başkanlığı gündeme gelecek ki,Ülkücü taban bu işe ne der,işte orada belirli bir tereddüt durumu var..” şeklinde ki görüşler de dikkati çekiyor.

MHP Karabük İl yapılanmasında Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili’nin belirleyici olacağına işaret eden MHP İçerisinde ki kanaat önderi konumunda ki insanlar “Belirli yerlere aday olmayı düşünen eski Partililerimiz isimlerini duyuyoruz.Ancak,şu ana kadar kimse ortaya çıkıpta ben şuraya Adayım demiyor.Böyle olunca da MHP Karabük’te hangi kadrolarla hedefe yürüyecek bu durum usul/usul netleşmeye başlıyor.Tabanın benimseyeceği,tabanın nezdinde yıpranmamış isim veya isimler çıkarsa,bunların prim yapma ihtimali hayli yüksek..” gibi ifadelerde kullanıyorlar.

 

 

 

 

 

 

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Safranbolu Belediyesi seralarında 200 bin çiçek yetiştirildi

Anadolu Ajansı
Yayın: 26.04.2024 16:48
Paylaş:
A+ A-

KARABÜK (AA) – Safranbolu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, seralarda 200 bin çiçek yetiştirdi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, modern tarım tekniklerini kullanan uzman ekipler, çeşitli çiçek türlerinin üretimini başarıyla tamamladı.

Yetiştirilen çiçekler arasında kadife çiçeği, gül, çuha, sardunya, petunya ile begonya gibi popüler ve yerel çiçek türleri bulunuyor.