Temmuz Ayı Muhtarlar Toplantısı Yapıldı

Temmuz Ayı Muhtarlar Toplantısı Yapıldı

Yayın: 18.07.2018 22:07
Paylaş:
A+ A-

Mahalle muhtarlarının her ay düzenli olarak gerçekleştirdikleri muhtarlar toplantısının Temmuz ayı toplantısı yapıldı.

Temmuz ayı muhtarlar toplantısına, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Belediye Başkan Yardımcısı Fatma Danışman ve mahalle muhtarları katıldı.

Mahalle muhtarlarının istek ve sorunlarını dinleyen Başkan Vergili, düzenlenen toplantılara katılım sağlayan mahalle muhtarlarına duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.

3 kişi görüş bildirdi

  1. karabuk

    EEEE SAYIN BELEDİYE BAŞKANIMIZ MUHTARLARLA TOPLANTI YAPMIŞ.BU ARADA KARABÜKÜN BÜTÜN SORUNLARINI HALLETMİŞLERDİR İNŞAALLAH

  2. karabüklü

    sıkıntılarından örnekler ver Karabük yorumcusu. Hangi sorunun çözülmedi anlat

  3. karabuk

    HANGİ SORUNLARMI? HANGİSİNİ YAZAYIM KARABÜKÜN BİR TANE SORUNUMU VARKİ AHMET ABİMİZ HERGÜN YAZMAKTA BU SORUNLARI, EN BAŞTA KARABÜKÜN İÇİNDEN ÇIKILMAZ BİR HAL ALAN TRAFİK SORUNU VAR.DEVLET HASTANESİNİN ARKA TARAFLARI MEZBELELİK İÇİNDE KENTSEL DÖNÜŞÜM YAPILACAKMIŞ KİMBİLİR NE ZAMAN? KENT MEYDANI DERSEN KARABÜKÜN ORTA YERİNDE UCUBE GİBİ BOMBOŞ DURMAKTATIR. MAHALLELERDEKİ YOLLAR KALDIRIMLAR DÖKÜLÜYOR HER YER YAMA YAPILMIŞ,ESKİ BELEDİYE BİNASI ŞEHRİN ORTASINDA SAVAŞTAN ÇIKMIŞ GİBİ GÖRÜNTÜSÜ VAR. ARAÇ ÇAYININ HALİ ORTADA BUNU SAYIN AHMET GÖLBEK İKİ GÜN ÖNCEKİ YAZISINDA BELİRMİŞTİ KOKUDAN ÇAY KENARINA YAKLAŞILMIYOR.YÜRÜYEN MERDİVENLER YÜRÜMÜYOR.BÜTÜN BUNLAR ORTADA DURUKEN ÇELİK CAMİİ BİZİM NEYİMİZE,BİR KANYON PARK PROJESİ DİYE BULAK DERESİNE O KADAR PARAYI BOŞA HARCAYIP SONRA DA BİZ YANLIŞ YAPMIŞIZ DİYECEKLER.BUNUN ÖRNEĞİ YEŞİL MAHALLEDEKİ ARAÇ ÇAYININ KENARI ÇAYIN KENARINA YÜRÜYÜŞ PARKURU KAMELYALAR PARKLAR YAPIYORUZ DİYE O KADAR PARALAR HARCANDI BİE TEK KARABÜKLÜ GİTMİYOR ORAYA NASIL GİTSİN ÇEVRE YOLUNDAN GEÇİPTE,DAHA BİR SÜRÜ SORUN VAR AMA YAZSAM BU SAYFA ALMAZ SEN ŞİMDİLİK BUNLARLA YETİN. OLDUMU KARDEŞİM

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Samsun’da firari hükümlü uyuşturucuyla yakalandı

Anadolu Ajansı
Yayın: 02.05.2024 00:48
Paylaş:
A+ A-

SAMSUN (AA) – Samsun'un Atakum ilçesinde düzenlenen operasyonda 12,5 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari, uyuşturucuyla yakalandı.

Bir ihbarı değerlendiren İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Yenimahalle'de A.T'ye ait ikamette yaptıkları aramada bir miktar sentetik uyuşturucu, 14 sentetik ecza hapı ile hassas terazi ele geçirdi.

Emniyete götürülen A.T'nin “uyuşturucu madde ticareti yapmak” suçundan 12 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu tespit edildi.

A.T'nin emniyetteki işlemleri sürüyor.