TSO Başkan ve Meclis Başkan Adaylığına Yeni İsimler

TSO Başkan ve Meclis Başkan Adaylığına Yeni İsimler

Yayın: 23.09.2022 16:30
Paylaş:
A+ A-

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası’nın Ekim ayında yapılacak seçimlerine az bir zaman kalması ile birlikte Yönetim Kurulu ve Meclis Başkanlığı için yeni isimler ortaya çıkmaya başladı

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanlığı adaylığı için Adnan Çebi aday olurken, Pehlivan Baylan’ında adaylığı kulislerde konuşuluyordu. Bugün Karabük Ticaret ve Sanayi Odası seçimleri ile ilgili önemli bir gelişme yaşanırken, Fatih Çapraz’ın  Yönetim Kurulu Başkanlığına, Cenk Gedikoğlu’nun da Meclis Başkanlığına aday olması bekleniyor. Haddeciler grubunun bir aya gelerek toplantı yaptıkları öğrenilirken, toplantı sonrasında Fatih Çapraz ve Cenk Gedikoğlu isminde ortak karar alındığı belirtiliyor. Haddeciler grubunun yapmış olduğu toplantıya Başkanlık için ismi geçen Pehlivan Baylan’ında katıldığı ve başkan adaylığı düşünmediği öğrenildi

8 EKİM’DE ORGAN SEÇİMİ, 15 EKİM’DE BAŞKAN SEÇİMİ VAR

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası seçim takvimine göre 8 Ekim cumartesi günü 10 ayrı meslek grubunda 23 adet meclis üyesi seçimi yapılacak.  Yönetim Kurulu Başkanı ve üyeleri seçimi de bir hafta sonra 15 Ekim’de gerçekleştirilecek.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Samsun’da firari hükümlü uyuşturucuyla yakalandı

Anadolu Ajansı
Yayın: 02.05.2024 00:48
Paylaş:
A+ A-

SAMSUN (AA) – Samsun'un Atakum ilçesinde düzenlenen operasyonda 12,5 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari, uyuşturucuyla yakalandı.

Bir ihbarı değerlendiren İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Yenimahalle'de A.T'ye ait ikamette yaptıkları aramada bir miktar sentetik uyuşturucu, 14 sentetik ecza hapı ile hassas terazi ele geçirdi.

Emniyete götürülen A.T'nin “uyuşturucu madde ticareti yapmak” suçundan 12 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu tespit edildi.

A.T'nin emniyetteki işlemleri sürüyor.