Uysal, “Hemşerilerimizin Yoğun İlgisi Beni Çok Mutlu Ediyor”

Uysal, “Hemşerilerimizin Yoğun İlgisi Beni Çok Mutlu Ediyor”

Yayın: 30.09.2015 11:17
Paylaş:
A+ A-

AK Parti Karabük Milletvekili adayı Prof. Dr. Burhanettin Uysal, “Tüm teşkilat kademelerimiz ile birlikte yoğun bir çalışma temposu içerisinde seçim çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

1 Kasım genel seçimleri kapsamında çalışmalarını devam ettiren AK Parti Karabük milletvekili adayı Prof. Dr. Burhanettin Uysal, teşkilat kademeleri ile birlikte Hürriyet Caddesi’nde esnaf ziyaretinde bulundu.

Genel seçim çalışmalarını hiç ara vermeden devam ettirdiklerini ve Karabük halkından destek istediklerini kaydeden Uysal; “Allah nasip etti ve AK Partimizden, Genel Başkan Yardımcımız Sayın Mehmet Ali Şahin Bey ile birlikte Karabük milletvekili adayı olduk. Bu doğrultuda da tüm teşkilat kademelerimiz ile birlikte yoğun bir çalışma temposu içerisine girdik. Allah’ın izniyle de Karabük’te 2-0 yaparak hizmetlerimize, yatırımlarımıza devam edeceğiz” dedi.

UYSAL, “HEMŞERİLERİMİZİN YOĞUN İLGİSİ BENİ ÇOK MUTLU EDİYOR”

Milletvekili seçim çalışmaları kapsamında gerçekleştirilen ziyaretler esnasında vatandaştan da çok olumlu tepkiler aldığını vurgulayan Uysal; “Adaylığımız kesinleştikten sonra çalışmalarımıza başladık. Sahaya indik ve Karabüklü kardeşlerimiz ile her zaman olduğu gibi yine bir araya geldik. Ziyaretlerimiz esnasında hemşerilerimiz yoğun bir ilgi ve alaka gösteriyor. Fotoğraf çektirmek isteyenler, sohbet etmek isteyen kardeşlerimiz oluyor, bu da bizleri çok mutlu ediyor. İnşallah milletvekili seçildikten sonra da sürekli Karabüklü kardeşlerimiz ile bir araya geleceğiz” diye konuştu.

Gerçekleştirilen esnaf ziyaretinde Uysal’a, Merkez İlçe Başkanı Muhammet Kaya, İl ve Merkez İlçe Teşkilat kademeleri, Belediye Meclis üyeleri, Kadın ve Gençlik Kolları ile çok sayıda partili eşlik etti.

Yorumlar

  1. malazgirt

    Ya bu siyaset ne pis bir iş. sahte sevgi gösterileri,sempatik olmaya çalışmalar, sahte gülüşler,sahte destekler,yalandan hatır sormalar,öpmeler koklamalar,hayali projeleri ayak üstü anlatmalar,ayaküstü rakipleri kötülemeler. Şu tablo inanın geri kalmış ülkelerde var.Avrupada,Amerikada seçim dönemlerinde bu tür vıcık vıcık işler göremezsiniz.Resimdeki tiplere bak; görüntü verip nemalanmak derdinde olan mı istersin, yıllarca o partiden bu partiye,o cemaatten bu cemaate savrulanlar mı istersin, batak adamlar mı istersin. Burhanettin Hoca bu tipler sana zarar verir, yanındakileri doğru seç.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Görele’de “Aynalı Çarşı” adlı tiyatro oyunu sahnelendi

Anadolu Ajansı
Yayın: 29.03.2024 00:48
Paylaş:
A+ A-

GİRESUN (AA) – Giresun'un Görele ilçesinde 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin destansı mücadelesinin anlatıldığı “Aynalı Çarşı” adlı tiyatro oyunu sahnelendi.

Uğur Bilgi'nin yönettiği, eğitmenliğini ise Nur Tuba Bankoğlu'nun yaptığı oyunda Görele Anadolu Lisesi öğrencileri rol aldı.

Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi'nde sahnelenen oyunu izleyen Belediye Başkan Vekili Hediye Dülger, öğrencilerin Çanakkale'de yaşanan destansı mücadelenin ruhunu salona en iyi şekilde yansıttıklarını söyledi.

Dülger, öğrencileri tebrik ederek, çeşitli hediyeler verdi.