Vali Çeber’den Pomem’e Ziyaret

Vali Çeber’den Pomem’e Ziyaret

Yayın: 18.08.2017 00:25
Paylaş:
A+ A-

Karabük Valisi Kemal Çeber, Polis Meslek Eğitim Merkezini (POMEM) ziyaret etti.

Vali Çeber’i POMEM Müdürü Mahmut Karabulut, Müdür Yardımcıları ile Şube Müdürleri karşıladı. Şeref defterini imzaladıktan sonra bir süre sohbet eden Vali Çeber, Polis Meslek Eğitim Merkezi’nde gerekleştirilen faaliyetler ve eğitimler hakkında bilgiler alarak, eğitim alanlarında bir süre öğrencilerle sohbet etti.

Vali Çeber, polisliğin onurlu ve kutsal bir meslek olduğunu ifade ederek: “Polis adaylarımız, burada sıkı ve disiplinli bir şekilde eğitimlerine devam ediyorlar, bu eğitimin sonunda devleti temsil eden bir konuma ve sorumluluğa ulaşacaklar. Vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini sağlarken vatanı ve milleti ile ülkenin bölünmez bütünlüğünü, Cumhuriyetin temel değerlerini korumakla da yükümlüler, oldukça zor bir o kadar da onurlu bir görev burada aldıkları eğitim ile bu sorumluluğu yerine getireceklerine inanıyorum” dedi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Safranbolu Belediyesi seralarında 200 bin çiçek yetiştirildi

Anadolu Ajansı
Yayın: 26.04.2024 16:48
Paylaş:
A+ A-

KARABÜK (AA) – Safranbolu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, seralarda 200 bin çiçek yetiştirdi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, modern tarım tekniklerini kullanan uzman ekipler, çeşitli çiçek türlerinin üretimini başarıyla tamamladı.

Yetiştirilen çiçekler arasında kadife çiçeği, gül, çuha, sardunya, petunya ile begonya gibi popüler ve yerel çiçek türleri bulunuyor.