Vali Gürel, Darıca Karabüklüler Derneğini Ziyaret Etti

Vali Gürel, Darıca Karabüklüler Derneğini Ziyaret Etti

Yayın: 03.02.2020 20:38
Paylaş:
A+ A-

Vali Fuat Gürel, Darıca’da yaşayan Eflani, Eskipazar, Ovacık, Safranbolu ve Yenice’li hemşerilerimizin bir araya gelerek kurdukları Darıca Karabüklüler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ziyaret etti.

Darıca’da bulanan dernek lokalinde gerçekleşen ziyarette DKDER Onursal Başkanı Arif Yenigökgöz, Dernek Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Torun ve Kocaeli Karabüklüler Dernek Başkanı Muharrem Köse ve Dernek Yönetim Kurulu üyeleri ve Karabüklü hemşerilerimizden oluşan dernek üyeleri ile bir süre sohbet eden Vali Gürel, dernek olarak gerçekleştirdikleri etkinlikler ve çalışmalar hakkında Onursal Başkan Yenigökgöz’den bilgiler aldı. Ayrıca Karabük hakkında sohbetler edildi. Karabük’te ve hemşerilerimizin yaşadığı şehirlerde kaynaşmayı sağlayacak bir kısım etkinlikler yapılması gerekliliği konuşuldu.

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren DKDER Onursal Başkanı Arif Yenigökgöz, Dernek Başkanı İsmail Torun, Kocaeli Karabüklüler Dernek Başkanı Muharrem Köse ve yönetim kurulu üyeleri ile Karabüklü hemşerilerimiz nazik ziyareti için Vali Fuat Gürel’e teşekkür ettiler.

Sıcak karşılama ve samimi sohbetleri için Darıca Karabüklüler Derneği Başkanı, yönetim kurulu ve dernek üyelerine teşekkür eden Vali Gürel günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra Dernek Lokalinden ayrıldı.

 

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Çorum’da otomobilin motosiklete çarptığı kazada 3 kişi yaralandı

Anadolu Ajansı
Yayın: 25.04.2024 20:48
Paylaş:
A+ A-

ÇORUM (AA) – Çorum’da otomobilin 3 tekerlekli elektrikli motosiklete çarptığı kazada baba ve oğlu ile otomobil sürücüsü yaralandı.

Alınan bilgiye göre V.Ç. (29) idaresindeki 16 CDB 89 plakalı otomobil, İnönü Caddesi’nde Irak uyruklu Sarhan Al-Isawı’nın (42) kullandığı 3 tekerlekli elektrikli motosiklete çarptı.

İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Kazada otomobil sürücüsü, motosiklet sürücüsü ve motosiklette bulunan sürücünün oğlu İbrahim Al-Isawı (12) yaralandı.

Yaralılar sağlık ekiplerince yapılan müdahalenin ardından Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentte bulunan bir özel hastaneye kaldırıldı.

Otomobil sürücüsü V.Ç’nin 250 promil alkollü olduğu öğrenildi.