Vali Gürel, “Destek Bizden Başarı Sizden.”

Vali Gürel, “Destek Bizden Başarı Sizden.”

Yayın: 12.11.2019 21:25
Paylaş:
A+ A-

Vali Fuat Gürel, 5000 Evler de Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından inşaatı tamamlanarak bu yıl hizmete sunulan ve değişik branşlar kapsamında tefrişi yapılarak kullanıma sunulan 7 adet çok amaçlı salonu bünyesinde barındıran Çok Amaçlı Spor Salonunu ziyaret ederek geçtiğimiz aylarda “Karabük’te Spor Kardemir ile Büyüyor” projesi kapsamında imzalanan protokol kapsamında Geçlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından belirlenen ve Kardemir AŞ. tarafından ve Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından alımı yapılan spor malzemelerinin sporcularımıza hayırlı olması temennisinde bulundu.

İlimizdeki spor branşlarının ihtiyaçlarının temin edilmesi amacıyla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve antrenörler tarafından belirlenen ve Kardemir AŞ. tarafından ve Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından alımı yapılan spor malzemelerini inceleyen Vali Gürel, Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Çetin’den bilgiler aldı. Güreş, Boks,  Judo, Atletizim, Voleybol, Taekwando, Cimnastik ve Eskrim salonlarını ziyaret ederek antrenörler ve sporcularla bir süre sohbet eden Vali Gürel sporculara başarılar dileyerek hatıra fotoğrafı çektirdi.

Avrupa Tekvando Birliği (WTE) tarafından İtalya’nın Bari kentinde düzenlenen Avrupa Para Tekvando Şampiyonası’nda Erkekler K44 61 kiloda Avrupa üçüncüsü olarak bronz madalya kazanan Güleç Petrol Karabük Çınar Spor Kulübü sporcusu Alican Özcan’ı tebrik ederek altın ile ödüllendiren Vali Gürel, sporcu ve antrenörü ile bir süre sohbet ederek başarılarının devamı diledi.

 

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Çorum’da otomobilin motosiklete çarptığı kazada 3 kişi yaralandı

Anadolu Ajansı
Yayın: 25.04.2024 20:48
Paylaş:
A+ A-

ÇORUM (AA) – Çorum’da otomobilin 3 tekerlekli elektrikli motosiklete çarptığı kazada baba ve oğlu ile otomobil sürücüsü yaralandı.

Alınan bilgiye göre V.Ç. (29) idaresindeki 16 CDB 89 plakalı otomobil, İnönü Caddesi’nde Irak uyruklu Sarhan Al-Isawı’nın (42) kullandığı 3 tekerlekli elektrikli motosiklete çarptı.

İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Kazada otomobil sürücüsü, motosiklet sürücüsü ve motosiklette bulunan sürücünün oğlu İbrahim Al-Isawı (12) yaralandı.

Yaralılar sağlık ekiplerince yapılan müdahalenin ardından Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentte bulunan bir özel hastaneye kaldırıldı.

Otomobil sürücüsü V.Ç’nin 250 promil alkollü olduğu öğrenildi.