Vali Gürel, Hafta Sonu Mesaisini Köy Ziyaretlerine Ayırdı

Vali Gürel, Hafta Sonu Mesaisini Köy Ziyaretlerine Ayırdı

Yayın: 15.05.2022 15:29
Paylaş:
A+ A-

Vatandaşların taleplerini dinlemeye ve ihtiyaçları yerinde tespit etmeye özen gösteren Vali Fuat Gürel, İl Genel Meclis Üyeleri ve Kurum Amirleriyle birlikte Merkez İlçeye bağlı Düzçam, Güneşli ve Kadıköy Köylerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

Düzçam Köyü Muhtarı Kemal Toker, Güneşli Köyü Muhtarı İlyas Kuşoğlu ve Kadıköy Muhtarı Abidin Ertekin’den köylerde yaşayan nüfus sayısı, Tarım ve hayvancılık faaliyetleri ile köylerin sorunları hakkında bilgiler alan Vali Fuat Gürel, tek tek vatandaşlara söz hakkı vererek onları dinledi.

Vatandaşlar  ve Köy Muhtarları  tarafından belirtilen yol ve su başta olmak üzere tüm taleplerin takipçisi olacağını ifade eden Vali Gürel, imkanlar dahilinde tüm sorunların çözüme kavuşturulacağını ifade etti.

Köy ziyaretlerinde Vali Fuat Gürel’e İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Uzun, İl Tarım ve Orman Müdürü Çetin Ayvalık, Merkez İlçe Karakol Komutanı Ercan Ceylan, Valilik İdari Denetim Müdürü Engin Eren ile İl Genel Meclis üyeleri Hasan Yıldırım, Tevfik Ayvalık ve Ramazan Kahriman eşlik etti. (Ergin Ertuğrul)

 

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Safranbolu Belediyesi seralarında 200 bin çiçek yetiştirildi

Anadolu Ajansı
Yayın: 26.04.2024 16:48
Paylaş:
A+ A-

KARABÜK (AA) – Safranbolu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, seralarda 200 bin çiçek yetiştirdi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, modern tarım tekniklerini kullanan uzman ekipler, çeşitli çiçek türlerinin üretimini başarıyla tamamladı.

Yetiştirilen çiçekler arasında kadife çiçeği, gül, çuha, sardunya, petunya ile begonya gibi popüler ve yerel çiçek türleri bulunuyor.