Vali Gürel işyeri açılışına katıldı

Vali Gürel işyeri açılışına katıldı

Yayın: 18.04.2019 22:59
Paylaş:
A+ A-

Vali Fuat Gürel, Yıldız Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Cafer Yıldız’ın sahibi olduğu 100. Yıl Mahallesindeki Enza Home-Weltew Home Mağazasının açılış törenine katıldı.

Törene Vali Fuat Gürel’in yanı sıra Safranbolu Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer, İl Emniyet Müdürü Sırrı Tuğ, İl Jandarma Komutanı J. Albay Ali Sefa Yılmaz, kurum müdürleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, Enza Home yetkilileri, Weltew Home Yetkilileri ile çok sayıda davetli katıldı.

Açılış töreninde konuşan Vali Gürel, “İlimizde iki güzel mağazanın bir arada açılıyor olması bizlere ümit veriyor. Allaha şükür bu açılan mağazaları, işyerlerini görerek umutlanmaya ve geleceğe ümitle bakmaya başladık. Özellikle Yıldız Mobilyayı tebrik ediyorum, Yönetim Kurulu Başkanı Cafer Yıldız’a teşekkür ediyorum. Destek veren Enza Home ve Weltew Home’da ayrıca teşekkür ediyorum. Weltew Home mağazası olarak 100 mağazanın daha bu yıl içinde açılacak olması geleceğe umutla baktığımızı gösteriyor. Bu ülke hepimizin, hep beraber bir ucundan tutup kalkındırmak bizlerin görevi, inşallah bu tür yatırımlar artarak devam edecektir. İlimiz demir çelik sektörünün önemli merkezlerinden biri diğer taraftan da Safranbolu ve diğer ilçelerimizle beraber turizm merkezi olan bir yer. Karabük’te aslında aş var, iş var, emek var, alınteri var diğer taraftanda bunun karşılığı olan iyi şartlarda yaşamak var. Bu açılan mağazalarla insanlarımız burada ülkemizin önemli markalarından olan ürünleri kendi ilimizdeki mağazalarda görerek alma fırsatı bulacaklar. Bu mağazanın Yıldız Mobilyaya, Yönetim Kurulu Başkanı Cafer Yıldız’a ve ilimize hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

Yapılan duanın ardından protokol üyeleri ile birlikte mağazanın açılış kurdelesini kesen Vali Gürel daha sonra şirket yetkilileri ile birlikte mağazayı gezerek bilgiler aldı.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

“Hayalimdeki Araba” resim yarışması başladı

Anadolu Ajansı
Yayın: 26.04.2024 20:36
Paylaş:
A+ A-

İSTANBUL (AA) – Toyota'nın bu yıl 12'cisini düzenlediği “Hayalimdeki Araba” resim yarışması başladı.

Toyota'dan yapılan açıklamaya göre, “Hayalimdeki Araba” resim yarışması için başvurular alınıyor. Yarışmaya katılmak isteyen çocuklar, resimlerini 3 Haziran'a kadar gönderebilecek.

7 yaş ve altı, 8-11 yaş, 12-15 yaş ve Özel Eğitim Kategorisi olmak üzere 4 kategoride gerçekleştirilen yarışmada, çocuklar hayal güçlerini özgürce yansıtarak kendi dünyalarını resmedecekler.

Çocuklar, “Hayalimdeki Araba” yarışması için resimlerini A4, A3 boyutlarında veya tabloid ebatlara sahip, istenilen türde kağıda istenilen resim malzemelerini kullanarak yapabiliyor.

Katılımcılar, resimlerini Toyota'nın “Hayalimdeki Araba” için hazırlanan web sitesinden indirecekleri başvuru formu ile birlikte Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış AŞ (Cumhuriyet Mahallesi D-100 Kuzey Yan yol No:5 Yakacık 34876 Kartal/İstanbul) adresine gönderecekler.

Başvuruların tamamlanmasının ardından konunun uzmanı jüri üyeleri tarafından yapılacak değerlendirme ile dereceye giren resimler, 14 Haziran tarihinde açıklanacak. Jüri üyeleri, resimleri orijinallik ve yaratıcılık bakış açısıyla objektif olarak değerlendirecek.

Değerlendirme sonucunda her kategoride dereceye giren ilk 3 resmin sahipleri, kategoriye göre elektrikli katlanır bisiklet, elektrikli scooter, elektrikli kaykay, dağ bisikleti, longboard veya paten kazanabilecekler.

Yarışma ile ilgili tüm detaylara “hayalimdekiaraba.toyota.com.tr” internet adresinden ulaşılabiliyor.